Splashnews.com
Splashnews.com
PUFFER JACKET

Αυτό είναι το puffer jacket από τα H&M που φόρεσε η Gigi Hadid και κοστίζει κάτω από 50 ευρώ


Το μοντέλο που έχει κάνει σήμα κατατεθέν της το ανεπιτήδευτο στιλ της, πριν από λίγες ώρες, φόρεσε ένα από τα τοπ μπουφάν της σεζόν το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα κιόλας. 

Είναι σούπερ μόντελ, instagram influencer και, αν και μόλις 22, ήδη μετράει δεκάδες συμμετοχές σε Εβδομάδες Μόδας, παγκόσμιες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Εκτός από αυτά όμως, η Gigi Hadid έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της για τη μόδα με το προσωπικό της στιλ. Ξέρει πως να μετατρέψει ο,τι μπορεί να φορεθεί σε statement, είτε αυτό είναι ένα σετ πιτζάμες, είτε μια πανάκριβη τουαλέτα για το κόκκινο χαλί. Το street style της γίνεται συχνά αντικείμενο μελέτης και αυτό έχει ένα μοναδικό τρόπο να παίρνει το athleisure στιλ και να του δίνει μια σικ νότα.

Έτσι, στην τελευταία της εμφάνιση, φεύγοντας από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, το σούπερ μόντελ επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο puffer jacket τα οποία για άλλη μια χρονιά κατέχει τις πρώτες θέσεις στις φετινές τάσεις της μόδας στα μπουφάν (τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε). Όχι άδικά. Είναι τόσο πρακτικό (προσταατεύει από το κρύο), όσο και stylish. 

Κι ενώ βλέποντας ένα μοντέλο του δικού της βεληνεκούς , by default, υποθέτεις ότι θα φοράει αποκλειστικά ρούχα σχεδιαστών, η Gigi κάνει την έκπληξη. 

splashnews.com
splashnews.com

Όπως πιθανώς να έχετε διαπιστώσει, το στιλ δεν είναι θέμα χρημάτων. Για να είσαι stylish όμως δε χρειάζεται να φοράς συνεχώς πανάκριβα κομμάτια. Έτσι, το puffer jacket με το ιδιαίτερο κόψιμο στο λαιμό, με το οποίο επέλεξε να συνοδεύσει το καθημερινό της sporty λουκ, εκτός από όμορφο είναι εξαιρετικά budget friendly.

Για την ακρίβεια μπορείτε να το βρείτε στα H&M (49,99€) και να το κάνετε, με τη σειρά σας, κομμάτι του καθημερινού σας στιλ. 

Για να δείτε πως θα συνδυάσετε ένα από τα τοπ μπουφάν της σεζόν, μπορείτε να πάρετε ιδέες από εδώ

 

 

hm
hm