Emporio Armani
Emporio Armani
30 PLUS

Είσαι 30 plus; Ολοι οι στόχοι στην ομορφιά που πρέπει να θέσεις το 2018 (και για πάντα)


Οι πρώτες ημέρες του νέου χρόνου μας βρίσκουν, μετά τον απολογισμό, να θέτουμε στόχους και να παίρνουμε αποφάσεις.

Για την καθημερινότητα αλλά και την ζωή μας. Σε ό, τι έχει να κάνει με την ομορφιά, υπάρχουν και εκεί ορισμένα πραγματάκια που αν δεν τα κάνεις ήδη, καλό είναι να τα εντάξεις στην ρουτίνα περιποίησης σου. Πρόκειται για απλές, μικρές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις και θα κάνουν την διαφορά στην υγεία της επιδερμίδας σου, στην όψη του προσώπου σου και όχι μόνο, και κατ’ επέκταση στην διάθεση σου.

Ειδικά αν έχεις περάσει τα τριάντα, ξέρεις αυτό το άβολο συναίσθημα όταν ανακαλύπτεις τις πρώτες λευκές τρίχούλες στα μαλλιά, ενώ και οι πρώτες λεπτές γραμμές έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Έτσι ενώ τα 20+ είναι η ιδανική ηλικία για να παίξεις με αλλαγές στα μαλλιά και να δοκιμάσεις διαφορετικά χρώματα και τεχνικές μακιγιάζ, φτάνοντας και περνώντας τα τριάντα πρέπει να πεις αντίο σε κάποια από αυτά που συνήθιζες να κάνεις, όπως οι ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας το καλοκαίρι. Ποια είναι όμως αυτά που πρέπει να αλλάξεις από την νέα χρονιά αν είσαι στην 30 something;

Υπάρχουν μερικοί κανόνες που ευτυχώς για σένα αποτελούν και μια καλή ευκαιρία να προσθέσεις κι αλλά beauty προϊόντα στο ράφι του μπάνιου σου. Ακολούθησε τους και δεν θα χάσεις!

Burberry
Burberry

1 Φόρεσε κάθε μέρα αντηλιακό. Κάθε μέρα. Ακόμα και τον χειμώνα και κάτω από το μακιγιάζ σου.

2 Επισκέψου έναν κομμωτή που καταλαβαίνει τις ανάγκες των μαλλιών σου. Όλες μας έχουμε συνηθίσει με κάποιον και δεν θέλουμε κανείς άλλος να επέμβει στο στιλ τον μαλλιών μας.

3 Επισκέψου έναν δερματολόγο. Δεν φτάνουν μόνο τα καλλυντικά προϊόντα. Εκείνος να σου μιλήσεις για τις διαφορετικές ανάγκες του δέρματος σου.

4 Μάθε να κρατάς χαλαρό το πρόσωπο σου. Σε κάθε έκφραση. Έτσι θα μειώσεις την δημιουργία ρυτίδων.

5 Αγκάλιασε την ενυδάτωση σε όλες τις μορφές. Ενυδατικές κρέμες, έλαια και serum με ενδείξεις όπως αντιγήρανση, σύδφιξη και λάμψη είναι απαραίτητες. Plus: Μην ξεχνάς ποτέ να εφαρμόζετε και στον λαιμό.

6 Bρες το κόκκινο κραγιόν που σου ταιριάζει για να δείχνεις πάντα ακαταμάχητη.

7 Επένδυσε σε ένα καλό σετ πινέλα μακιγιάζ, τα οποίο θα καθαρίζεις συχνά.

Shutterstock
Shutterstock

8 Απόφυγε το αλκοόλ. Το ξενύχτι και κάθε ποτό που ήπιες φαίνονται την επόμενη μέρα στο πρόσωπο σου και η όψη του δείχνει θαμπή και κουρασμένη.

9 Πιες πολύ νερό καθημερινά.

10 Kάνε μασάζ προσώπου. Τουλάχιστον κάθε τρεις μήνες ένα επαγγελματικό μασάζ θα σε ανανεώσει.

11 Ξεκίνα να φοράς κρέμα νύχτας. Το βράδυ ενώ κοιμάσαι το δέρμα απορροφά καλύτερα τα συστατικά της κρέμας σου.

12 Μην αμελείς την κρέμα ματιών. Για να διώξεις τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους χρειάζεται ύπνος και μια καλή κρέμα.

13 Eνυδάτωσε και τα μαλλιά. Μιά μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης είναι καλή ιδέα. Χρησιμοποίησε μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον.

14 Κόψε το κάπνισμα. Ναι είναι δύσκολο αλλά τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να τα καταφέρεις. Θα δεις διαφορά στο πρόσωπο σου από τις πρώτες κιόλας μέρες.

15 Κάνε καθαρισμό και το βράδυ πριν κοιμηθείς. Δεν αρκεί μόνο ο πρωινός καθαρισμός για ένα όμορφο, λαμπερό δέρμα.

Zara
Zara