Chiara Ferragni
Chiara Ferragni
CHIARA FERRAGNI

Αυτά τα προϊόντα χρειάζεσαι για να πετύχεις το εντυπωσιακό makeup look της Chiara Ferragni


Τα φώτα όλα είναι στραμμένα στη Βενετία της Ιταλίας και στο Venice International Film Festival, όπου το παρόν έχουν δώσει celebrities και προσωπικότητες του θεάματος.

Ανάμεσά τους και η διάσημη blogger και επιχειρηματίας, Chiara Ferragni, η οποία μας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την εμφάνισή της.

Η ίδια προτίμησε το μαύρο χρώμα και τον εμβληματικό οίκο Christian Dior, για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Μία υπέροχη, εξώπλατη δημιουργία, με βαθύ V ντεκολτέ ταίριαξε απόλυτα στη σιλουέτα της, ενώ τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της έκανα το look ακόμα πιο εντυπωσιακό και classy.

Όσο για το makeup look της, αυτό είχε την υπογραφή του οίκου ομορφιάς, Lancôme. Ισοροοπημένο, με εντυπωσιακά, φυσικά τονισμένα χείλη έδεσε απόλυτα με την εμφάνισή της.

Chiara Ferragni
Chiara Ferragni

Ο  makeup artist της, Manuele Mameli, χρησιμοποίησε τα παρακάτω Lancôme προϊόντα για να πετύχει το εντυπωσιακό makeup look της Chiara Ferragni.
 


Η προετοιμασία, ενυδάτωση της επιδερμίδας έγινε με το Prep & Hydrate Primer. Οι λάμψεις που υπήρχαν στο πρόσωπό της και η ίδια έδειχνε τόσο λαμπερή έγιναν με το Flirting palette highlighter από τη δική της συνεργασία που έχει κάνει με τον οίκο ομορφιάς-Lancôme x Chiara Ferragni.

Για το διακριτικό, σε γήινους τόνους smokey look των ματιών της, ο Manuele χρησιμοποίησε την παλέτα Hypnôse Palette DR11, ενώ το look ολοκλήρωσε η μάσκαρα, Hypnôse.

Τέλος για τα εντυπωσιακά χείλη της, που είχαν απίστευτη βελούδινη υφή χρησιμοποίησε το L’Absolu Rouge Drama Matte 274.

 

Τα προϊόντα Lancome που χρησιμοποιήθηκαν για το makeup look της Chiara Ferragni
Τα προϊόντα Lancome που χρησιμοποιήθηκαν για το makeup look της Chiara Ferragni