Αίσθηση ανανέωσης με τα προϊόντα bioten για πρόσωπο και  σώμα | 0 bovary.gr
Αίσθηση ανανέωσης με τα προϊόντα bioten για πρόσωπο και σώμα | 0 bovary.gr
BIOTEN

Αίσθηση ανανέωσης με τα προϊόντα bioten για πρόσωπο και σώμα


Σεπτέμβριος… μήνας επιστροφής από τις καλοκαιρινές διακοπές και – φυσικά – μήνας ανανέωσης.

Μία επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και ευεξία είναι ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσει η νέα σεζόν! Τα προϊόντα bioten είναι οι τέλειοι σύμμαχοι, καθώς προσφέρουν θρέψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση, επαναφέροντας την επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου από τη φθορά του
καλοκαιριού.

Τα προϊόντα της σειράς bioten αντλούν τη δύναμή τους από τη φύση και καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες που έχει ο κάθε τύπος επιδερμίδας, χάρη στις ενισχυμένες φόρμουλες με συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), χωρίς paraben, paraffin και colorants (0%), ενώ η βελούδινη υφή και τα
κομψά αρώματα προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία ανανέωσης.

Οι επιδερμίδες που χρειάζονται εντατική ενυδάτωση, επωφελούνται από τη φυσική φροντίδα που προσφέρει η πλήρης σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος bioten Hyaluronic, ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ, το οποίο διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και συγκρατεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα, διατηρώντας την ελαστικότητά του.

Αν αναζητάς ισχυρή αντιρυτιδική δράση σε συνδυασμό με εντατική ενυδάτωση, η σειρά περιποίησης προσώπου Hyaluronic 3D σχεδιάστηκε για σένα. Με κρέμα ημέρας και νύχτας, κρέμα ματιών και την Hyaluronic Tissue Mask, την καινοτόμα υφασμάτινη μάσκα προσώπου, χάρη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος που περιέχει, προσφέρει άμεση λείανση και μακροχρόνια δράση στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
Μετά την φροντίδα του προσώπου, σειρά έχει η περιποίηση σώματος, ξεκινώντας με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με τα bioten Shower Oils και συνεχίζοντας με το bioten Supreme Hyaluronic body lotion ή cream για άμεση ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.
Extra tip: εφαρμόζοντας το bioten Supreme Hyaluronic body lotion απευθείας μετά το μπάνιο, σε νωπό δέρμα, επιτυγχάνεται ακόμη καλύτερη ενυδάτωση για την αφυδατωμένη από τις διακοπές επιδερμίδα.

Μετά την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα, το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου έχει ανάγκη από αναζωογόνηση και ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Ιδανική επιλογή αποτελεί η σειρά περιποίησης προσώπου bioten Skin Moisture, που προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες, αφήνοντας το δέρμα απαλό και χωρίς γυαλάδες. Το κλειδί για απόλυτα ανανεωμένη επιδερμίδα είναι η σωστή καθημερινή περιποίηση, που ξεκινάει από τον καλό καθαρισμό και την τόνωση, μέχρι και την απολέπιση και την ενυδάτωση. Η σειρά bioten Skin Moisture διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για κάθε βήμα, που περιλαμβάνει νερό και κρέμα καθαρισμού, τονωτική λοσιόν και κρέμα ενυδάτωσης προσώπου, με εκχύλισμα βαμβακιού για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, με εκχύλισμα κυδωνιού για τα κανονικά και μικτά δέρματα και με εκχύλισμα waterlilly, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Extra tip: μια φορά την εβδομάδα, καθιέρωσε τον βαθύ καθαρισμό ή την εντατική θρέψη με τις μάσκες bioten με πράσινο τσάι ή argan oil και shea butter. Για την περιποίηση του σώματος, το bioten Supreme Νutri Oil body lotion με 100% φυσικό έλαιο αμυγδάλου και μέλι, τονώνει και διεγείρει το πολύ ξηρό δέρμα, προσφέροντας θρέψη και βοηθώντας το να διατηρεί το ιδανικό επίπεδο υγρασίας, ενώ τα κανονικά και τα λιπαρά δέρματα επωφελούνται από την καθημερινή ενυδάτωση με τα bioten Body Lotions, με λεπτόρρευστη υφή για εύκολη απορρόφηση, με φυσικά συστατικά και μοναδικά αρώματα καρύδας, βανίλιας και κακάο.

Για όλες εκείνες που έχουν επιστρέψει δυναμικά στη ζωή της πόλης, το bioten δημιούργησε τη νέα σειρά bioten DETOX με προϊόντα για πρόσωπο και σώμα, ενισχυμένη με 100% φυσικό άνθρακα. Ο φυσικός άνθρακας, γνωστός για τις ιδιότητές του να αιχμαλωτίζει και να απομακρύνει τις τοξίνες, σε συνδυασμό με τη βραβευμένη τεχνολογία POLLU-BLOCK, προστατεύουν το δέρμα που εκτίθεται στους ρύπους της καθημερινότητας, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση, συμβάλλοντας έτσι στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
 

Αναζητήστε τα τώρα στα super-market και τα καταστήματα καλλυντικών!

Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει στο biotencosmetics.com !