H&M
H&M
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Ποιο είναι το καλύτερο μαγιό για γυναίκες με μεγάλο στήθος -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει


Η Τρίτη είναι η μέρα που τα λέμε μέσα από την στήλη μου στην BOVARY.

H επικοινωνία μας όμως, δεν σταματά ποτέ καθώς, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας λαμβάνω τις ερωτήσεις σας -τις οποίες απαντώ με χρονολογική σειρά- και είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες.

Γεια σου Πελαγία

Έχεις υπόψιν σου μαγιό σταθερά για μεγάλο στήθος; Κάθε καλοκαίρι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ

Αγαπητή φίλη! Το θέμα με τα μαγιό είναι υπαρκτό! Έχουμε θέμα -θα μιλήσω σαν την μάνα μου τώρα- είναι όλα έξω. Τι φάση ρε παιδιά; Δεν είναι θέμα συντηρητισμού, απλά δεν κολακεύουν πολλά μαγιό με το τόσο nude. Τώρα σχετικά με το πάνω μέρος, φοράω πια το large να σας πω... Δύσκολο να βρεις μαγιό για μεγάλο στήθος ή και για μεσαίο. Σε κάθε δοκιμή ή θα έβρισκα κάτι σταθερό και άκομψο ή κάτι σέξι τρομερά επικίνδυνο μετά από τη βουτιά. Με πιάνεις!

Για μεγάλο στήθος τα Crool είναι αρκετά σταθερά αλλά σε σχέδια πιστεύω ότι υστερούν για αυτό μπορείς να δεις πιο νεανικά στα Μiss Crool.

 

 

 

 

Γεια και χαρά. Παντρεύομαι αρχές Σεπτέμβρη στην Ίο με πολιτικό γάμο. Αλλά σε μια ωραία προβλήτα, οπότε θα είμαστε σε mood διακοπών ακόμα. Δεν έχω πάρει νυφικό γιατί θέλω να φορέσω κάτι πιο εναλλακτικό. Σκεφτόμουν ένα τοπ και ένα παντελόνι ή jumpsuit, που δεν έχω βρει ακόμα. Πώς σου φαίνεται; Ψάχνω ιδέες

Ωραία νέα! Καλοκαιρινοί γάμοι σε νησί με λίγους φίλους και καλούς! Σε καλοκαιρινό mood. Toπ strapless και μαυρισμένη. Επικροτώ! Για την ολόσωμη φόρμα πιστεύω δεν θα σε βολέψει ιδιαίτερα. Στη θέση σου θα άλλαζα φόρεμα στη μέση της βραδιάς, σε κάτι ακόμα πιο κουλ για λίγες έξτρα φωτό.

 

 

Ονομάζομαι A, είμαι 35 ετών και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με ένα φόρεμα που σκοπεύω να φορέσω σε έναν γάμο αρχές Ιουλίου. Να επισημάνω ότι είμαι περίπου «κλεψύδρα» (ανοιχτοί ώμοι με μικρό στήθος, λεπτή μέση και ανοιχτή περιφέρεια, 166 cm ύψος κ βάρος 62 kg), με μακριά καστανόξανθα μαλλιά, πράσινα μάτια και ευτυχώς μαυρισμένη επιδερμίδα (λόγω κολυμβητηρίου). Ο γάμος θα γίνει στην Βουλιαγμένη, ενώ το πάρτι θα γίνει αντίστοιχα στην Λίμνη. 
Σκοπεύω να φορέσω ένα bandage φόρεμα Forever Unique

Αυτό που με προβληματίζει είναι τα παπούτσια: Ειμαι ανάμεσα σε ασφαλή επιλογή μαύρου strappy πέδιλου

 

και ροζ εκκεντρικού πέδιλου

Τέλος, σκεφτόμουν σκουλαρίκια strass τύπου:

Για τα μαλλιά χτένισμα vague ή αλογοουρά.
Αυτά. Οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη! Ελπίζω να μη σας κούρασα, να μη σκυλοβαρεθήκατε και κυρίως να μη σας μπέρδεψα! Ευχαριστώ τόσο πολύ για τον χρόνο σας!

Αγαπητή φίλη! Δεν έχω δει μεγαλύτερη και πιο κατατοπιστική ερώτηση. Έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις αλλά έχω μερικές παρατηρήσεις. Αυτό το φόρεμα είναι τόσο κολλητό για αρχές Ιουλίου, που πιστεύω θα ζεσταθείς! Για τα σκουλαρίκια πιστεύω είναι πολύ έντονα για το bandage dress, κάτι που να μην είναι κρεμαστό θα σου πήγαινε πιο πολύ. Για να μην παρεξηγηθώ, είναι πολύ statement αλλά όχι για το συγκεκριμένο φόρεμα που είναι στημένο, με κάτι πιο αέρινο θα τα προτιμούσα.

Τα ροζ πέδιλα είναι πολύ όμορφα και ιδιαίτερα! Αλλά θα σε συμβούλευα να ρίξεις λίγο την ένταση σε όλο το ντύσιμο ή να επιλέξεις να δώσεις έμφαση σε μερικά στοιχεία και όχι σε όλα. Όπως κατάλαβες προτιμώ τα μαύρα με το φόρεμα αυτό. Θα σου πρότεινα να αφήσεις να φανεί η φρεσκάδα της ηλικίας σου, χωρίς να βαρύνεις την εμφάνισή σου με πολλά στρας, φτερά και υφές. Θα δεις πως θα νιώσεις και εσύ ότι φοράς καλύτερα το ρούχο.

Φιλιά!

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί

Διαβάστε επίσης: Τι σκουλαρίκια να φορέσω μετά τα 50; -H Πελαγία Χριστάκη απαντά