Με αυτόν τον τρόπο οι Γαλλίδες καταπολεμούν την κυττατίτιδα -Η θεραπεία που προτιμούν

Με αυτόν τον τρόπο οι Γαλλίδες καταπολεμούν την κυτταρίτιδα -Η θεραπεία που προτιμούν

Οι Γαλλίδες δεν είναι fan του έντονου μακιγιάζ αλλά ούτε και των αισθητικών επεμβάσεων, ωστόσο η κυτταρίτιδα είναι κάτι που τους απασχολεί. 

Διαβάζουμε στο «The cut» ότι οι γαλλίδες έχουν εμμονή με το βάρος τους, για αυτό και προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους. Το κόλπο τους είναι ότι αν βγουν για δείπνο, θα φάνε σούπα για μεσημεριανό. Ένα από τα γεύματα είναι εξαιρετικά ελαφρύ. 

Δεν μπορούμε να πούμε ότι λατρεύουν τη γυμναστική, όμως αυτός είναι ο λόγος που αγαπούν τα ποδήλατα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι το ποδηλατικό trend ήρθε από τη Γαλλία. Στην καθημερινόπτητά τους, στα ραντεβού τους κινούνται με το ποδήλατο, κάτι ου γυμνάζει τρομερά το σώμα τους.

Πώς αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα μπορεί να αποτελεί μέρος του γονιδιώματος, για αυτό τη συναντάμε ακόμα και σε τρομερά αδύνατους ανθρώπους. 

Ένα από τα μεγάλα μυστικά των Γάλλων, κατά της κυτταρίτιδας, είναι το λεμφικό μασάζ.

Η λεμφική παροχέτευση μία ή δύο φορές την εβδομάδα είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά τους και είναι τρομερά δραστική.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι το καλύτερο σχήμα ομορφιάς, που δεν απαιτεί άσκηση.

Στην πραγματικότητα είναι ένα έντονο μασάζ. Μπορεί να είναι ελαφρώς επίπονο αφού κινεί ολόκληρο το σώμα σας. Είναι τρομερό ότι στο τέλος, αισθάνεται κάποιος έντονη κούραση. 

Το λεμφικό μασάζ αποτελεί ένα διαφορετικό τρόπο αποτοξίνωσης του δέρματος. 

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό: χωρίς άσκηση, χάνετε βάρος και κυτταρίτιδα;

Προφανώς η ισορροπημένη διατροφή επιβάλλεται για θέμα υγείας αλλά και αισθητικής. Συνδυαστικά με το λεμφικό μασάζ, μπορείτε να δείτε την κυτταρίτιδα να υποχωρεί.

Επιπλέον οι Γαλλίδες αγαπούν τις αντικυτταριτιδικές κρέμες. Κάθε γαλλική σειρά ομορφιάς έχει ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας.

Άρα τα προϊόντα κυτταρίτιδας λειτουργούν;

Η απάντηση είναι ναι, βοηθάνε. Όσο περισσότερο κάνετε μασάζ στον μηρό σας και αυξάνετε την κυκλοφορία σας για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες, τόσο περισσότερο δρα στην κυτταρίτιδα και το λίπος.

Αν αναρωτιέστε ποια κρέμα προτιμούν οι Γαλλίδες, παρακάτω σας έχουμε κάποιες αγαπημένες τους επιλογές:

Σειρά κατά της κυτταρίτιδας από τη Lierac:

Νέα σειρά που βοηθά στη σμίλευση του σώματος, από τη Frezyderm:

Βραδινή κρέμα εντατικής θεραπείας, κατά της κυτταρίτιδας, από την Elancyl: