χέρια

5 κρεμοσάπουνα με φανταστικό άρωμα που σε ταξιδεύει -Το hot spot στην Αθήνα για να τα δοκιμάσεις

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι ιδανική για βόλτες στην πόλη και για αγορές, προσωπικές ή για δώρα.

Πρόσφατα, σε μία βόλτα στα Βόρεια Προάστια επισκέφθηκα ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα ομορφιάς, όπου μπορεί κανείς να ανακαλύψει κάποια από τα καλύτερα beauty brands.

Ο λόγος για το κατάστημα Heaven on Earth, που βρίσκεται στην Κηφισιά.

Aesop, Dr. Barbara Sturm, Baobab, Augustinus Bader, Balmain Beauty, Floraiku είναι κάποια από τα brands που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος στο Heaven on Earth. Εξαιρετικές μάρκες που ειδικεύονται στο κομμάτι του skincare, στα αρώματα αλλά και στα κεριά και diffusers, που χαρίζουν μοναδικό άρωμα στον χώρο που βρίσκονται.

Το κομμάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον μου αφορά την περιποίηση των χεριών.

Μπαίνοντας κάποιος στον χώρο του Heaven on Earth, το πρώτο πράγμα που αντικρύζει είναι οι μαρμάρινες βρύσες με το Aesop installation. Εκεί, μπορεί όποιος θέλει να πλύνει τα χέρια του με ένα από τα εξαιρετικά κρεμοσάπουνα Aesop και μετά να εφαρμόσει κρέμα χεριών.

Προσωπικά, μύρισα διάφορες επιλογές, βρήκα τη μία που μαγνήτισε το ενδιαφέρον μου και έπλυνα εκείνη την ώρα τα χέρια μου.

Αυτό το απλό, καθημερινό τελετουργικό φροντίδας και καθαρισμού χεριών αποκτά άλλη αξία στο Heaven on Earth. Μυρίζεις, επιλέγεις το καθαριστικό που θες να δοκιμάσεις και αν θες στη συνέχεια προχωράς σε αγορά του προϊόντος.

Στο κολλάζ που ακολουθεί μπορείτε να ανακαλύψετε μία σειρά από κρεμοσάπουνα χεριών. Τα Aesop είναι διαθέσιμα στο Heaven on Earth, όπου μπορείτε και να τα δοκιμάσετε, ενώ τα υπόλοιπα είναι διαθέσιμα σε μεγάλα καταστήματα ομορφιάς.

Molton BrownAesopL'OccitaneDiptyqueJo Malone