Κάια Γκέρμπερ
Η Κάια Γκέρμπερ με YSL μακιγιάζ
THE SUMMER MAKEUP LOOK

Αυτό είναι το ιδανικό makeup look για το καλοκαίρι του 2020


Τίποτα δε θέλουμε να είναι υπερβολικό-too much, super καλυπτικό και βαρύ, για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ.

Η φυσική ομορφιά και το natural λαμπερό look είναι ο μονόδρομος που πρέπει κάθε γυναίκα να ακολουθήσει, για ένα πετυχημένο, καλοκαιρινό look.

Πώς θα το πετύχει αυτό;

Επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα, λεπτόρευστα, σε liquid-υγρή μορφή για να δουλεύονται στο πρόσωπο και να γίνεται soft το αποτέλεσμα, με shimmer για να χαρίζεται η ιδανική λάμψη στα κατάλληλα σημεία και σε απαλές, παστέλ αποχρώσεις για να αποκτά το πρόσωπο ένα υγιές χρώμα.

Ξεκινάμε λοιπόν από τη βάση, bb και cc κρέμες αποτελούν βασική επιλογή, ενώ ακόμα και το foundation αν γίνει mix με μία ενυδατική ή έναν ορό, θα αποκτήσει πιο ελαφριά υφή και η κάλυψη θα είναι ιδανική.

Για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα, το concealer μπορεί να κάνει τα πάντα, καλύπτοντας απλά σημάδια, μαύρους κύκλους.

Το creamy blush ή αλλιώς το κρεμώδες ρουζ είναι σε ροδαλές αποχρώσεις του ροζ ή του κοραλί και εφαρμόζεται στα ζυγωματικά αλλά και στο κινητό βλέφαρο.

To highlighter είναι σχεδόν απαραίτητο για το κόκαλο των ζυγωματικών και τις εσωτερικές κόγχες των ματιών. Επιπλέον μία ακόμη πινελιά στο τόξο του έρωτα-το σημείο καρδιά που σχηματίζεται στο άνω χείλος-θα κάνει πιο juicy τα χείλη, ακόμη και αν παραλείψουμε το κραγιόν.

https://www.instagram.com/p/B6uQdN2jRKy/

Η μάσκαρα είναι απαραίτητη, ωστόσο δε θέλουμε βαριές βλεφαρίδες. Επιμένοντας στις ρίζες για να δώσουμε βάθος, δύο με τρία περάσματα είναι αρκετά για να τονίσουμε ένα από τα πιο δυνατά σημεία του προσώπου.

Βασικό σημείο, τα φρύδια τα οποία συχνά αμελούμε. Τα θέλουμε φυσικά, πυκνά, χτενισμένα προς τα πάνω, ενώ εφαρμόζουμε μολύβι στα σημεία που χρειάζεται μόνο, γεμίζοντας ουσιαστικά τα κενά.

https://www.instagram.com/p/B-eyBDXnnfi/

Τέλος στα χείλη παίζουμε με όποια απόχρωση μας αρέσει. Μπορούμε ακόμη και να χρησιμοποιήσουμε το κρεμώδες ρουζ ή να αντικαταστήσουμε το κραγιόν με το αγαπημένο μας lip balm, για να είναι τα χείλη μας απαλά και ενυδατωμένα.

SHARE