τάσεις μακιγιάζ φθινόπωρο 2021
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
ΣΕΞΙ ΦΡΥΔΙΑ

Πώς θα αποκτήσετε τα πιο sexy φρύδια που είχατε ποτέ


Τα όμορφα περιποιημένα φρύδια μπορούν πραγματικά να αλλάξουν την εμφάνισή σας, καθώς τονίζουν τη δομή των οστών σας και αναδεικνύουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας.

Ίσως ωστόσο χρειάζεται να εφαρμόσετε και ελάχιστο concealer ή highlighter για να φωτίσετε το κατάλληλο σημείο.

Το 2022 βιώνουμε την επανεμφάνιση των λεπτών, τοξοειδών φρυδιών. Ένα trend που σε προσωπικό επίπεδο αρνούμαι να ακολουθήσω και που προτιμώ να παραμείνω πιστή σε τεχνικές όπως το brow lamination.

Τι σημαίνει αυτό; Πυκνά, φυσικά, με ανοδική φορά χτενισμένα φρύδια, καλοχτενισμένα και σχηματισμένα, τα οποία δένουν άρτια με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και κάνουν το βλέμμα έντονο και απίστευτα sexy.

Πώς μπορούμε όμως να έχουμε τα πιο sexy φρύδια που έχουμε ονειρευτεί;

Όπως συμβαίνει με κάθε μέρος του προσώπου και του σώματος μας, έτσι και τα φρύδια χρειάζονται περιποίηση. Απολέπιση, μασάζ, ενυδάτωση είναι τρία βασικά tips που δεν πρέπει να αγνοούμε. 

Η απολέπιση των φρυδιών βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξης των τριχών και στην απομάκρυνση του ξηρού και νεκρού δέρματος, δημιουργώντας έναν πιο λείο, πιο δεκτικό καμβά για την εφαρμογή  άλλων προϊόντων, όπως κρέμες, λάδια ή προϊόντα. 

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή μια πέτρα gua sha, μαζί με λίγο λάδι προσώπου, για να κάνετε μασάζ στα φρύδια σας. Με αυτόν τον τρόπο τα διατηρείτε απαλά, μεταξένια.

Αποφύγετε το πολύ συχνό τσιμπιδάκι. Σε περίπτωση που αισθάνεστε ότι πρέπει να διορθώσετε το σχήμα τους, αφαιρώντας τρίχες, κάντε το στο φυσικό φως της ημέρας ενώ κοιτάτε σε έναν κανονικό (μη μεγεθυμένο) καθρέφτη και αφού πρώτα έχετε συμπληρώσει τυχόν κενά, με μολύβι ή σκιά.

Τα διάσημα μολύβια ματιών AnastasiaBeverlyHills.

Αφού κάνετε τα παραπάνω και αφαιρέστε τυχόν τρίχες που θεωρείτε ότι δεν χρειάζεστε στο σχήμα των φρυδιών σας, απομακρυνθείτε από τον καθρέφτη για να αποκτήσετε προοπτική και να δείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε ένα highlighter κάτω από τη γραμμή των φρυδιών σας για να φωτίσετε το σημείο και να το αναδείξετε. Επιμείνετε στο σημείο του τόξου.

Highlighter για λάμψη στο πρόσωπο αλλά και στην περιοχή των φρυδιών.

Τέλος, επενδύστε σε mascara φρυδιών ή γενικότερα σε ένα προϊόν που κρατάει σταθερή την φορά που έχετε δώσει στην τρίχα σας. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνετε brow lamination effect και τα φρύδια σας είναι καλοχτενισμένα, πλούσια, πυκνά, με ανοδική τάση.

Το Harouls Brow Boost δημιουργήθηκε για να σας δώσει brow lamination effect. Είτε θέλετε τα φρύδια πιο θαμνώδη είτε απλά θέλετε να τα διατηρήσετε περιποιημένα… αυτό είναι το προϊόν που χρειάζεστε. Τώρα διατίθεται στο harouls.com στην ενότητα "brow boost".

SHARE