Γυναίκα με μπλε φόρεμα και γυαλιά
Φωτογραφία: Shutterstock
THE SOLD OUT SUMMER PRODUCT

Το skincare προϊόν που είναι sold out κάθε καλοκαίρι -Για μία ακόμη χρονιά οι γυναίκες επενδύουν σε αυτό


Τα πολυχρηστικά beauty products βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων και το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο: τα οφέλη τους στην επιδερμίδα μας είναι πολλαπλά και με αυτά εξοικονομούμε και χρόνο και χρήματα.

Κρεμώδες ρουζ που χρησιμοποιείται σαν κραγιόν αλλά και σαν σκιά στο άνω κινητό βλέφαρο, ενυδατικό λαδάκι για το σώμα αλλά και τις άκρες των μαλλιών, πούδρα προσώπου που χαρίζει SPF προστασία είναι κάποια από τα πολυχρηστικά προϊόντα που μπορεί μία γυναίκα να επιλέξει.

Ωστόσο, κάθε καλοκαίρι, την μεγαλύτερη ζήτηση έχει ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Ένα προϊόν που συνδυάζει τα δύο πιο βασικά στάδια της περιποίησης της επιδερμίδας.

https://www.instagram.com/p/B-CzfQDA-HZ/

Ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία

Οι πρωινές ενυδατικές κρέμες, με υψηλό δείκτη προστασίας SPF είναι τα προϊόντα που γίνονται sold out, από τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού.

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, επαρκή ποσότητα ενυδατικής αρκεί για να ενυδατωθεί το δέρμα σε βάθος αλλά και να αποκτήσει την απαραίτητη αντηλιακή προστασία.

Μάλιστα, τα στατιστικά δείχνουν ότι οι γυναίκες προτιμούν oil-free φόρμουλα κι αυτό γιατί θέλουν να αποφύγουν την έντονη λιπαρότητα που εμφανίζεται με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Όταν με ένα προϊόν μπορεί κάποιος να έχει τα δύο πιο βασικά στοιχεία της περιποίησης της επιδερμίδας-ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία-, γιατί να αναζητήσει κάτι παραπάνω;

SHARE