Το νέο trend στο balayage
Φωτογραφία: Getty Images
PUMPKIN SPICE

Το νέο trend στα μαλλιά του φθινοπώρου ακούει στο όνομα «Pumpkin spice balayage»


Η κολοκύθα είναι αδιαμφισβήτητα σήμα κατατεθέν της φθινοπωρινής εποχής.

H κολοκύθα είναι το απόλυτο φθινοπωρινό λαχανικό που μπορεί να προσφέρει νόστιμες συνταγές, μακριά και πλούσια μαλλιά, αλλά και ένα hair trend που ακούει στο όνομα «Pumpkin spice balayage».

Είναι spicy, όπως άλλωστε το λέει και το όνομά του, είναι εντυπωσιακό και μια δοκιμή αξίζει, αν εδώ και καιρό σκεφτόσουν να κάνεις μια αλλαγή μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το νέο trend στα μαλλιά για το φετινό φθινόπωρο έχει το χρώμα της κολοκύθας και θα κάνει θραύση. Είναι μια ζεστή απόχρωση ανάμεσα στο πορτοκαλί και το κόκκινο και όπως σημειώνουν διάσημοι hairstylists είναι η τέλεια επιλογή για το φθινόπωρο. Επιπλέον με την τεχνική του Balayage δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

@rachleary the hair name is a joke xxx but I AM OBSESSED THANK U THANK U THANK U @Samantha Cusick London @JACK DAVID HAIR @dim 🤎🎃 #fyp #foryou #hairtransformation #balyage #hairinspo ♬ original sound - 🎶🎧

Το νέο trend στα μαλλιά του φθινοπώρου ακούει στο όνομα «Pumpkin spice balayage»

Το «Pumpkin spice balayage» είναι μια απόχρωση στα μαλλιά που είναι ιδανική για το φετινό φθινόπωρο. Καθώς η επιδερμίδα μας έχει ξεκινήσει να χάνει το μαύρισμα του καλοκαιριού, το «Pumpkin spice balayage» θα χαρίσει ζεστασιά και ζωντάνια στο πρόσωπο.

Η τεχνική του balayage είναι μία ευρέως γνωστή τεχνική βαφής, ιδανική για όσες δεν θέλουν να ξεφύγουν από το φυσικό τους χρώμα και θέλουν τα μαλλιά τους να μοιάζουν σαν να τα έχει ανοίξει ο ήλιος.

@hairwithbenefits Pumpkin spiceee #hair #balayage #copperhair #brunette ♬ original sound - Hair With Benefits

Το «Pumpkin spice balayage» ενσωματώνει ζεστούς τόνους χαλκού, κανέλας και καραμέλας. Αυτό το hairlook εκπέμπει ζεστασιά και ξεχωρίζει φέτος το φθινόπωρο.

Αυτή η φλογερή απόχρωση μπορεί να γίνει διακριτική ή έντονη, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Συμβολίζει τη ζεστασιά του φθινοπώρου και δίνει σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία να ξεχωρίσει και να δείχνει πραγματικά υπέροχη.

SHARE