Μίνιμαλ αλλά ιδιαίτερα, με ένα touch πολυτέλειας -Τα νέα γυαλιά της Chanel ενθουσιάζουν | 0 bovary.gr
Μίνιμαλ αλλά ιδιαίτερα, με ένα touch πολυτέλειας -Τα νέα γυαλιά της Chanel ενθουσιάζουν | 0 bovary.gr
30|04|2019 17:32
SHARE
CHANEL SUNGLASSES

Μίνιμαλ αλλά ιδιαίτερα, με ένα touch πολυτέλειας -Τα νέα γυαλιά της Chanel ενθουσιάζουν


Ο καιρός άλλαξε και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για την τοπ αγορά ενόψει καλοκαιριού: Τα γυαλιά. Γυαλιά Chanel.

Η Chanel φέτος εμπνέεται από τον ίδιο τον ήλιο, την παραλία, τα φυσικά υλικά και το φως και δημιουργεί μια συλλογή γυαλιών ιδιαίτερη αλλά και λιτή ταυτόχρονα. Γυαλιά που ταιριάζουν με κάθε λουκ, στιλ και όλες τις ώρες, προσδίδοντας ένα τουίστ σε κάθε μας εμφάνιση.

Η συλλογή γυαλιών για το καλοκαίρι του 2019 της Chanel διηγείται, επίσης, μια ιστορία μόδας, εμπνευσμένη από τη συλλογή Spring Summer 2019 Ready to Wear του γαλλικού Οίκου μόδας.

Τζιν

Ξεθωριασμένο ή κλασικό μπλε το τζιν πάει παντού. Και τώρα η Chanel το χρησιμοποιεί για να φτιάξει γυαλιά ηλίου!

Ενας εξαιρετικά μικρός, ελαφρύς οβάλ σκελετός, με ντένιμ στοιχεία στους βραχίονες και φακούς σε ποικιλία χρωμάτων (από ένα διαφανές γαλάζιο έως ένα γκρι-μπλε) φοριέται ψηλά στη μύτη και μεταμορφώνει το βλέμμα και ολόκληρο το πρόσωπο.

Αλλος σκελετός στο γνωστό και αγαπημένο στιλ aviator, επίσης με ντένιμ στοιχεία στους βραχίονες ολοκληρώνει ή και χαρακτηρίζει ένα ανδρόγυνο λουκ.

Και ακόμη σκελετοί από ρεγιόν με ιδιαίτερα prints, σε ορθογώνιο, στρογγυλό, πεταλούδα ή οβάλ σχέδιο, επίσης με ντένιμ στοιχεία.

Αλλά και γυαλιά που δημιουργούν το εφέ της άμμου ή του ντένιμ με μεταλλικά πλαίσια και μπλε ή πορτοκαλί φακούς.

Το σχοινί γίνεται λεπτομέρεια στα γυαλιά Chanel

Και επειδή καλοκαίρι χωρίς ψάθινο καπέλο ή εσπαντρίγιες δεν νοείται, η Chanel τα επαναφέρει ξαφνικά ως λεπτομέρεια σε μια σειρά γυαλιών σε αποχρώσεις θαλασσινές. Τρία θηλυκά και χαρούμενα σχέδια μεταλλικών γυαλιών με μια… πινελιά αυτού που θα πει Chanel: Λεπτομέρειες φτιαγμένες από τους περίφημους artisanal της Γαλλίας που βρίσκονται υπό τη σκέπη του γαλλικού Οίκου μόδας.

Το πρώτο σχέδιο, στρογγυλό, αποπνέει φρεσκάδα ενώ συνοδεύεται από έναν ιδιαίτερο βραχίονα που θυμίζει πλεκτό. Το εν λόγω σχέδιο κυκλοφορεί με πέντε διαφορετικές αποχρώσεις φακών από απλά μπλε έως γκρι.

Σαν ένα νεύμα στη Chanel τα γυαλιά αυτά, σε μαύρο άσπρο, επανεξετάζουν την κλασική και εμβληματική διχρωμία που αποτελεί σήμα κατατεθέν του γαλλικού Οίκου μόδας.

Ημιδιαφανή γυαλιά από ρεγιόν σε ορθογώνιο και πεταλούδα με μεγάλους άνετους φακούς, στα χρώματα της άμμου, ταρταρούγα, μπλε, μαύρο και λαδί.

C H A N E L

Ενώ τα γυαλιά της Chanel με τα ντένιμ στοιχεία ή αυτά που θυμίζουν το εμβληματικό καπιτονέ του Οίκου φέρουν στο βραχίονα ένα διπλό C, η Chanel παίζει επίσης με την αντίθεση αυτή της επιδεξιότητας, σε μια τρίτη σειρά γυαλιών ηλίου για το καλοκαίρι του 2019.

Οπως και σε ορισμένες δημιουργίες της Ready to wear συλλογής για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι του 2019, έτσι και στα γυαλιά του φετινού καλοκαιριού, το brand Chanel εμφανίζεται γραμμένο ολογράφως.

Σε ανοιχτόχρωμο χρυσό, ασήμι, καφέ ή μαύρο, τα έξι XXL γράμματα χαράσσονται στα γυαλιά δημιουργώντας τέλειες αντιθέσεις αλλά και μην αφήνοντας καμία αμφιβολία για την υπογραφή τους.

Το ίδιο στιλ ή καλύτερα την ίδια φιλοσοφία, κουβαλούν και τα γυαλιά οράσεως. Για Chanel στιλ κάθε μέρα, όλη μέρα.

Στιλάτα, διαχρονικά, μοδάτα. Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τρεις λέξεις για να περιγραψουμε τη φετινή συλλογή γυαλιών της Chanel, θα ήταν σίγουρα αυτές οι τρεις. Τα γυαλιά της καλοκαιρινής συλλογής της Chanel για το 2019 μπορούμε ήδη από το Μάρτιο να τα βρούμε στα ράφια των καταστημάτων... 

Ολόκληρη η συλλογή

Διαβάστε επίσηςΗ Chanel έφτιαξε τροπική παραλία καταμεσής του Παρισιού για μια συλλογή ωδή στο καλοκαίρι

                               Μας πήραν το μυαλό! Chanel αξεσουάρ που μυρίζουν... καλοκαίρι