Unsplash/ Ayo Ogunseinde
Unsplash/ Ayo Ogunseinde
NUDE LIPS

Να πώς θα βρεις ποιο nude κραγιόν ταιριάζει απόλυτα στα χρώματά σου


Το nude κραγιόν είναι ένα προϊόν που δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ.

Μάλιστα, πολλές γυναίκες δεν χρησιμοποιούν καμία άλλη απόχρωση για το απλό αλλά και το πιο επίσημο makeup look τους. Είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα των celebrities, που το επιλέγουν ακόμα και για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο, προσωπικά μου πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να καταλήξω στην απόχρωση που μου ταιριάζει απόλυτα. Πολλές φορές, δοκίμαζα nude lips και το πρόσωπό μου έδειχνε άχρωμο, ενώ τα χείλη μου έδειχναν πιο μικρά.

Επειδή, όμως, όσο ζει κανείς μαθαίνει, αποφάσισα να εφαρμόσω μια τεχνική που προήλθε από έρευνα που δημοσιοποιήθηκε στο TV Show «The Doctors».

Nude lips/Photo by @rw.studios on Unsplash
Nude lips/Photo by @rw.studios on Unsplash

Αξίζει να σας πω ότι είναι ευρέως γνωστή στο εξωτερικό, ενώ, αρκετά ξένα μέσα το προτείνουν ως beauty tip σε γυναίκες για να βρουν την κατάλληλη nude απόχρωση. 

Μάθετε, λοιπόν, ότι η ιδανική φυσική απόχρωση κραγιόν που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, είναι αυτή που είναι ίδιο χρώμα με αυτή των θηλών της.

Μία αποδεδειγμένη θεωρία, η οποία ουσιαστικά στηρίζεται στη φύση κάθε ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, η φύση κάθε ανθρώπου είναι ο «καλύτερος colourist» και ξέρει τι αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα στον τόνο του δέρματος.

Έτσι, το χρώμα που έχει η θηλή κάθε γυναίκας, είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον τόνο του δέρματός της.

Nude lips και μάτια σε ροζ αποχρώσεις

Αναρωτιέστε, ακόμη, λοιπόν ποιο nude κραγιόν σας ταιριάζει; Μια ματιά στον καθρέφτη σας, μετά το μπάνιο αρκεί για να δείτε ποιο κραγιόν πρέπει να αγοράσετε!