διακόσμηση καθιστικού Zara Home

6+1 αγορές κάτω από 30€ που αξίζει να κάνεις από τις εκπτώσεις των Zara Home

Η νέα χρονιά φέρνει και διάθεση για ανανέωση. Και η διακόσμηση μπορεί να συμβάλει δυναμικά σε ένα απολαυστικό refresh.

Το 2021 δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ωστόσο είμαστε ακόμα στην αρχή και ελπίζουμε (όλοι) να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και καλύτερες μέρες. Για να δώσουμε, όμως, στη νέα χρονιά έναν πιο αισιόδοξο και φρέσκο αέρα, η ανανέωση τόσο δική μας, όσο και του χώρου στον οποίου κινούμαστε μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Αν έχετε ήδη τσεκάρει τα hair trends του 2021 και τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη μόδα τη νέα χρονιά, ήρθε η ώρα να δώσετε βάση και στο σπίτι, χαρίζοντάς του μικρές πινελιές ανανέωσης και στιλ, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Δεν χρειάζεται ο τραπεζικό λογαριασμός της Κάιλι Τζένερ για να διαμορφώσετε ένα στιλάτο και σοφιστικές περιβάλλον, αρκούν έξυπνες αγορές και σωστό timing.

Και ποιο καλύτερο timing από την περίοδο των εκπτώσεων. Στα Zara Home έχουν ξεκινήσει οι προσφορές και έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα κομμάτια που μαντεύουμε ότι θα αγόραζε κάθε φανατικός της διακόσμηση για να δώσει το απαραίτητο oomph στη διακόσμηση του σπιτιού του.

Προσεκτικά επιλεγμένα αντικείμενα με ανώτατο budget τα 30€ υπόσχονται να δώσουν μια απολαυστική νότα ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και φινέτσας στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρά σας.

Σε μια εποχή όπου το όμορφο (με την έννοια που ο καθένας το αντιλαμβάνεται) σπίτι έχει σημασία σίγουρα θα βρείτε το αντικείμενο που θα δημιουργήσει την ιδανική, ντιζαϊνάτη ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

Δείτε παρακάτω τις αγορές από τα Zara Home που αξίζει να κάνετε στις εκπτώσεις:

Ριχτάρι/κουβέρτα από ταφτά με φουντίτσες

Ριχτάρι κουβέρτα από ταφτά με φουντίτσες zara home

Δείτε εδώ.

Φωτιστικό με μαύρη βάση

Φωτιστικό με μαύρη βάση zara home

Δείτε εδώ.

Καθρέπτης με μεταλλικό πλαίσιο

Καθρέπτης με μεταλλικό πλαίσιο

Δείτε εδώ.

Μεταλλικό κηροπήγιο

Μεταλλικό κηροπήγιο zara home

Δείτε εδώ.

Μαύρο βάζο

 Μαύρο βάζο zara home

Δείτε εδώ.

Κασπώ από τερακότα

κασπώ από τερακότα zara home

Δείτε εδώ.

Χρυσαφένια σιδερένια ζαρντινιέρα

Χρυσαφένια σιδερένια ζαρντινιέρα zara home

Δείτε εδώ.