Φωτογραφία: Zara Home

Αντί για δέντρο -Η πρόταση του Zara Ηome για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου για τις γιορτές

Με μια γρήγορη ματιά στη συλλογή των Zara Home εντοπίσαμε ένα διακοσμητικό που μπορείς να το τοποθετήσεις στο σαλόνι για τις γιορτές.

Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο κλαδί με λεπτομέρειες φώτα LED στις άκρες που μπορείς να το βάλεις μέσα σε ένα βάζο και να δημιουργήσεις μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο του σπιτιού σου.

Για κάποιους ίσως να είναι και η τέλεια εναλλακτική του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αυτό το διακοσμητικό κοστίζει 55.99 ευρώ και θα φέρει μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Είναι τόσο όμορφο και κομψό που μπορείς να το κρατήσεις για όλο τον χρόνο. Άλλωστε όπως σημειώνουν οι διακοσμητές τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια δεν είναι απαραίτητο να τοποθετούνται στο σπίτι μόνο για τις γιορτές.

Αντί για δέντρο -Η πρόταση του Zara Ηome για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου για τις γιορτές

Το διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο κλαδί με λεπτομέρειες φώτα LED στις άκρες από τα Zara Homeθα το βρεις εδώ.

Τα λαμπάκια έχουν τη μαγική ικανότητα να κάνουν κάθε γωνιά του σπιτιού να φαίνεται όμορφη και ρομαντική, δίνοντας μια ζεστασιά στον χώρο. Για αυτό μπορείς να τα κρατήσεις όλο το χρόνο ως διακοσμητικά και να δώσεις στο σπίτι σου μια χαλαρή και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Κατά τις βραδινές ώρες, άφησε τον ρομαντισμό να λειτουργήσει σαν κατασταλτικός παράγοντας για μια ultimate εμπειρία χαλάρωσης. Αυτό το διακοσμητικό κλαδί από τα Zara Home μπορείς να το τοποθετήσεις και πάνω στο κομοδίνο του υπνοδωματίου.

Πάντως για όσους δεν έχουν στολίσει ακόμη το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η ιδέα του Zara Ηome θα τους λύσει τα χέρια και θα τους γλιτώσει από κόπο και χρόνο.