Σαλόνι ΙΚΕΑ/
Σαλόνι ΙΚΕΑ/Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ

To coffee table από τα IKEA που έχει αποθηκευτικό χώρο για τα βιβλία σου -Σε μαύρο χρώμα και απλό σχέδιο


Σε μια γρήγορη αναζήτηση στα έπιπλα του IKΕΑ βρήκαμε ένα πρακτικό τραπεζάκι που έχει αποθηκευτικό χώρο.

Αυτό το ευέλικτο τραπέζι από τα ΙΚΕΑ έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώσει τους μοντέρνους καναπέδες, στο σπίτι ή το γραφείο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως κεντρικό τραπέζι στο σαλόνι σου ή ακόμα και ως βοηθητικό τραπέζι δίπλα στον καναπέ.

To τραπέζι από τα ΙΚΕΑ είναι σε μαύρο χρώμα, έχει απλό σχέδιο και ταιριάζει ιδανικά σε σπίτια που έχουν μίνιμαλ διακόσμηση. Επίσης έχει αποθηκευτικό χώρο όπου μπορείς να τοποθετήσεις τα βιβλία σου, τα περιοδικά ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς.

Μην ξεχνάμε ότι οι αποθηκευτικοί χώροι σε ένα σπίτι είναι πάντα πολύ χρήσιμοι. Αλλωστε οι interior designers τονίζουν πως η διακόσμηση και η οργάνωση του σπιτιού θέλει φαντασία, οργάνωση και έξυπνες ιδέες. 

To coffee table από τα IKEA που έχει αποθηκευτικό χώρο για τα βιβλία σου -Σε μαύρο χρώμα και απλό σχέδιο

Το coffee table αποτελεί πολυαγαπημένο και διαχρονικό κομμάτι στα σπίτια των design lovers, οι οποίοι πάντα ψάχνουν τρόπο για να αναβαθμίσουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους. Είναι πάντα το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς όταν μπαίνει σε ένα σπίτι και αποτελεί το κεντρικό σημείο γύρω από το οποίο «χτίζουμε» τη διακόσμηση του καθιστικού μας.

Το μίνιμαλ τραπέζι από τα IKEA είναι ιδανικό για τους λάτρεις της μίνιμαλ διακόσμησης και είναι πρακτικό καθώς έχει αποθηκευτικό χώρο.

Το τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ κοστίζει 49.99 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Aν ο χώρος του σαλονιού σου είναι μικρός, τότε να προτιμάς έπιπλα με με επιπλέον χώρο αποθήκευσης, όπως αυτό το μαύρο τραπέζι που έχει ράφι στο κάτω μέρος και είναι ιδανικό την αποθήκευση βιβλίων, περιοδικών ή παιχνιδιών.

SHARE