Δερμάτινη πολυθρόνα και σκαμπό σε καθιστικό με μπεζ τοίχο/ Unsplash/Josh Hemsley
Το «eye-catching» διακοσμητικό της σεζόν
MICRO TREND

Kαι οι τοίχοι έχουν μάτια -Το διακοσμητικό αξεσουάρ που στολίζει τους τοίχους μοντέρνων διαμερισμάτων αυτή τη σεζόν


Οι τοίχοι έχουν «αυτιά» και ξέρουν πολλά για εμάς : παραμένουν, όμως, εχέμυθοι μέχρι να γκρεμιστούν. «Μαρτυρούν» αυτό που άκουσαν μόνο αν τους το επιτρέψουμε εμείς.

Επίσης, με τα «μάτια» τους καταγράφουν ακόμα και όσα παραμένουν αθέατα στα δικά μας.

Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων δίνει έμφαση στη δεύτερη προαναφερθείσα ιδιότητά τους και κάνει το μάτι design σύμβολο για το δεύτερο μισό του 2019. Ενα καθρέφτης σε σχήμα ματιού έγινε διακοσμητικό αξεσουάρ για τους τοίχους μοντέρνων διαμερισμάτων.

Το μάτι, ως σύμβολο, ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και οι δοξασίες για την δύναμή του, την επιβολή του, την καλοτυχία ή κακοτυχία που φέρνει μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Στην διακόσμηση, το μάτι παίρνει φέτος μια διαφορετική διάσταση μέσα στο χώρο.

Γίνεται ένα eye-catching στολίδι που αποδεικνύει ότι τελικά τα σύμβολα παίρνουν διαφορετική διάσταση μέσα στο χρόνο. Το αρχέγονο συναντά το μοντέρνο.

O καθρέφτης σε σχήμα ματιού γίνεται ένα design item που, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, έχει μεγάλη διακοσμητική δύναμη μέσα στο χώρο.

Στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο, ένα μάτι αντανακλά την πραγματικότητα και καταγράφει τη ζωή μας. Είναι η απόδειξη ότι ένα διακοσμητικό όταν έχει χαρακτήρα αρκεί για να δώσει στιλ στον τοίχο.

SHARE