Βίκυ Παπαδοπούλου Θάνος Τοκάκης
Φωτογραφία/NDP
23|04|2024 09:59
SHARE
ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Βίκυ Παπαδοπούλου φόρεσε το λευκό πουκάμισο με στιλάτο τρόπο


Η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης το Σάββατο 20/3 βρέθηκαν
σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας προκειμένου να παρακολουθήσουν τη live εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου.

Το αγαπημένο ζευγάρι πραγματοποίησε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και σε αυτή τους συνόδευσαν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Ταξιάρχης Χάνος.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017 στην Πάτμο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και σπάνια τους βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις.

Φωτογραφία/NDP

Η Βίκυ Παπαδοπούλου για αυτή την εμφάνιση επέλεξε ένα κροπ λευκό πουκάμισο, ένα baggy τζιν και μία καμηλό καπαρντίνα. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους ωστόσο είχε προσθέσει κόκκινο κραγιόν.

Φωτογραφία/NDP

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον σύζυγό της Θάνο Τοκάκη είχε δηλώσει: «Με τον Θάνο δεν έχει αλλάξει κάτι 7 χρόνια που είμαστε μαζί. Η αλήθεια είναι ότι εγώ βιώνω μέχρι στιγμής μόνο τα καλά της συνύπαρξης μαζί του, όσον αφορά το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο ηθοποιοί. Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την αρχή της σχέσης μας. Είμαστε οικογένεια, έχουμε δύο σκυλιά υπέροχα, από ‘κει και πέρα ό,τι θέλει ο Θεός».

Θυμίζουμε ότι η Βίκυ Παπαδοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν συμμετείχε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Δυο μέρες μόνο» το 2005, και ο Θάνος Τοκάκης μέσα από τον ρόλο του στη σειρά 50-50 υποδυόμενος τον
Αχιλλέα.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου έχει δώσει συνέντευξη στο Bovary.gr και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Αν έπρεπε να βάλω έναν τίτλο στη ζωή μου αυτός θα ήταν: «Σε μόνιμη αναζήτηση». Το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου είναι να γεράσω και να είμαι καλά. Θέλω να έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου και φτάσω στα βαθιά γεράματα. Δεν θα μπορούσα να έχω κάποιο άλλο όνειρο. Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ο θάνατος. Όχι τόσο ο δικός μου, όσο η απώλεια και το κενό που αφήνει.

Χρόνο με το χρόνο αποδέχομαι τον εαυτό μου, προσπαθώ να τον καλυτερεύσω όσο περισσότερο γίνεται. Ποτέ δεν εφησυχάζω. Δεν αφήνομαι. Σκέφτομαι την συμπεριφορά μου: γιατί με επηρεάζουν κάποια πράγματα και αντιδρώ με τον τρόπο που αντιδρώ. Δεν λέω ποτέ «Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω». Θέλω να αρέσω πρώτα απ’όλα σε μένα, αλλά θέλω και μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, έτσι όπως το θεωρώ εγώ. Θέλω όταν πέφτω στο κρεβάτι μου να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου».

SHARE