Ελένη Πετρουλάκη
Ελένη Πετρουλάκη/Φωτογραφία: elenipetroulaki/instagram
THE BODY

Η Ελένη Πετρουλάκη κάνει πιλάτες στο κρεβάτι με κίτρινο ολόσωμο μαγιό


Η Ελένη Πετρουλάκη είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο γυμνασμένες Ελληνίδες.

Αγαπά την γυμναστική, προσέχει τη διατροφή της και δίνει χρήσιμες συμβουλές σε γυναίκες και άνδρες, για σωστή άσκηση, αλλά και για υγιεινές συνταγές.

Η Ελένη Πετρουλάκη αποτελεί έμπνευση σε όλους τους τομείς. Είναι καλή μητέρα, σούπερ γυμνάστρια, με καλλίγραμμο σώμα και μεγάλη πειθαρχία στο πρόγραμμά της.

H γυμνάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες της με κίτρινο ολόσωμο μαγιό και το καλλίγραμμο σώμα της έκανε για ακόμα μια φορά αίσθηση.

Η Ελένη Πετρουλάκη κάνει πιλάτες στο κρεβάτι με κίτρινο ολόσωμο μαγιό

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, ενώ ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο με συμβουλές περί ισορροπημένης διατροφής και σωστής εκγύμνασης του σώματος. Φυσικά δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουμε δει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, με αγαπημένα της πρόσωπα και με τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με κίτρινο ολόσωμο μαγιό και το γυμνασμένο κορμί της εντυπωσιάζει. Η ίδια κάνει πιλάτες στο κρεβάτι και προετοιμάζεται για το καλοκαίρι.

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία έμπειρη επαγγελματίας στον κλάδο του wellness και μία πρωτοπόρος σε ό,τι καινούργιο φέρνει στην Ελλάδα σχετικά με την άσκηση, τη διατροφή, την ευεξία

Δημιούργησε τα πρώτα Studio γυμναστικής με yoga και πιλάτες (Asana Studio), ετοίμασε dvd γυμναστικής με τη βοήθεια του περιοδικού Shape αλλάζοντας το σωματότυπο πολλών Ελληνίδων, δημιούργησε το πρώτο διαδικτυακό κανάλι Fitness (AsanaTV) και μετά ήρθαν τα βιβλία.

SHARE