Έλλη Κοκκίνου
Έλλη Κοκκίνου/Φωτογραφία: Ιnstagram
ΝΕΟ HAIR LOOK

Η Έλλη Κοκκίνου με πιο ξανθά μαλλιά που είχε ποτέ -Έκοψε και το μήκος τους


Η Έλλη Κοκκίνου θέλησε να ανανεώσει την εμφάνισή της και αφέθηκε στα χέρια του hair colorist Νικόλα Βιλλιώτη.

Η τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, έβαψε τα μαλλιά της πιο ξανθά από ποτέ και επίσης έκοψε το μήκος τους σε ένα μακρύ καρέ.

«Πιο ξανθιά και με κοντύτερα μαλλιά από τα μαγικά χέρια του Νικόλα Βιλλιώτη», ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας της όπου φαίνεται ενθουσιασμένη με την αλλαγή στα μαλλιά της.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης για μία ακόμα φορά έβαλε όλη του την τέχνη και με τα «μαγικά» του χέρια δημιούργησε το απόλυτο hair look για την Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου με πιο ξανθά μαλλιά που είχε ποτέ

Η Έλλη Κοκκίνου, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και να γίνει κατάξανθη. Η τραγουδίστρια θέλησε επίσης να τολμήσει το μακρύ καρέ, ένα κούρεμα που το επιλέγουν οι περισσότερες celebrities.

Οπως έχουμε σημειώσει πολλές φορές στο Bovary.gr το καρέ και φέτος είναι must με πάρα πολλές διάσημες γυναίκες να έχουν ενδώσει σε αυτή την μεγάλη τάση, όπως η Σαρλίζ Θερόν, η Σαρλίν του Μονακόη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, που έγινε μόδα και έχουν αποχωριστεί τα μακριά τους μαλλιά. Aπό Ελληνίδες celebrities η Δέσποινα Βανδή, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Βίκυ Καγιά και η Τζένη Μπαλατσινού έχουν δοκιμάσει το καρέ στα μαλλιά τους.

SHARE