Η Μαρία Τζομπανάκη
Η Μαρία Τζομπανάκη/Φωτογραφία: NDP photo agnecy
FLASHBACK

H Μαρία Τζομπανάκη έχει γενέθλια -To γιόρτασε με μια φωτό από τα νιάτα της


Γενέθλια έχει σήμερα η Μαρία Τζομπανάκη.

Η γνωστή ηθοποιός έχει γενέθλια στις 5 Φεβρουαρίου και δέχεται ευχές από φίλους, θαυμαστές και συνεργατές. Η Μαρία Τζομπανάκη θέλησε για τα γενέθλιά της να δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της από το παρελθόν, όταν ήταν στα νιάτα της.

H ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία όπου είναι πολύ όμορφη, με μακριά μαύρα μαλλιά. Η ίδια σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Τιμώντας την μέρα σήμερα».

H Μαρία Τζομπανάκη έχει γενέθλια -To γιόρτασε με μια φωτό από τα νιάτα της

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι Κρητικιά και το δείχνει. Ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Νομική κι έγινε ηθοποιός. Έχει κάνει δύο γάμους, έχει έναν γιο, τον Ορφέα Αυγουστίδη, και πρόσφατα απέκτησε εγγονό. Κι αν έπρεπε να τη χαρακτηρίσει κανείς, τρεις λέξεις είναι αρκετές: «Mάνα, γυναίκα, γιαγιά».

«Στην Κρήτη γεννήθηκα κι έζησα ως τα 18 μου. Μετά ήρθα στην Αθήνα για τη Νομική. Μεγάλωσα με την κλασική κρητική ανατροφή, με τρεις αδελφούς και με τη μάνα μου να λέει "θα σε σφάξει στο γόνατο ο πατέρας σου και θα σε κρατάω εγώ, για να σε σφάξει"...» έχει σημειώσει η Μαρία Τζομπανάκη σε συνέντευξή της στη Bovary.

Σήμερα έχει τα γενέθλία της και της ευχόμαστε χρόνια πολλά!

«Ημουν πολύ όμορφη και δεν μου έδιναν ρόλους με χαρακτήρα. Με είχε δει ο Μινωτής στο Εθνικό, στις εξετάσεις, στον ρόλο της Πόρσια, στον "Εμπορο της Βενετίας" και είχε πει "αυτή η Κρητικιά θα κάνει καριέρα, αλλά ρόλους θα παίξει μεγάλη –αν αντέξει". Τον ρώτησα γιατί και μου είπε "είσαι πολύ όμορφη, ποιος θα δει τίποτε άλλο; Κι εσύ, είναι φυσικό, ότι θα το ακολουθήσεις". Αντέδρασα. Είπα πολλά "όχι" στο εμπορικό θέατρο. Μου έλεγε ο Γιώργος ο Λεμπέσης, αυτός ο υπέροχος παραγωγός και θεατράνθρωπος που μας προστάτευε σαν πατέρας, "πότε θα μπεις κανονικά στο θέατρο".

Και τώρα που μεγαλώνω, τώρα, σ' αυτή την ηλικία, πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πράγματα. Θα ήθελα πολύ να παίξω την Μπερνάρντα Άλμπα, πιστεύω ότι θα το κάνω καλά. Και δεν είναι αλαζονεία. Έχω πολύ καλή σχέση με τον χρόνο και είχα την υπομονή να περιμένω, να μάθω ποια είμαι» έχει σημειώσει η ηθοποιός στη Bovary.

SHARE