Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης
Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης/Φωτογραφία: NDP photo agency
02|10|2023 12:53
SHARE
INSTAGRAM

Χριστίνα Μπόμπα -Σάκης Τανιμανίδης: Σε αυτό το διαμέρισμα μετακόμισαν προσωρινά


H Χριστίνα Μπόμπα μάς έδωσε μια γεύση από το διαμέρισμα στο οποίο μένει προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του δικού της σπιτιού.

H σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο βίντεο όπου βλέπουμε την κρεβατοκάμαρά της και το μίνιμαλ σαλόνι της. Θυμίζουμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακαινίζουν το σπίτι τους και μένουν προσωρινά σε ένα άλλο διαμέρισμα. Πρόσφατα ο παρουσιαστής θέλησε μάς δείξει την εξέλιξη της ανακαίνισης του σπιτιού τους, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram.

Το δημοφιλές ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει τελείως την όψη του σπιτιού του, προχωρώντας σε μια μεγάλη ανακαίνιση, με αποτέλεσμα τα συνεργεία που έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο έργο να το κατεδαφίσουν, σχεδόν, και να το φτιάξουν από την αρχή.

Χριστίνα Μπόμπα -Σάκης Τανιμανίδης: Σε αυτό το διαμέρισμα μετακόμισαν προσωρινά

Η Χριστίνα Μπόμπα έβγαλε μία selfie από το δωμάτιό της, το οποίο είναι φωτεινό, με γκρι κουρτίνες και έχει πάτωμα παρκέ.

Στη συνέχεια πήραμε μια γεύση από το λιτό και μίνιμαλ σαλόνι της, που έχει έναν γκρι μεγάλο καναπέ και ασορτί κουρτίνες. Το σαλόνι όπως βλέπετε είναι γεμάτο παιχνίδια από τις δίδυμες κόρες της και υπάρχει μια μεγάλη τηλεόραση πάνω σε ένα πάσο.

SHARE