Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου/ Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
02|04|2024 09:37
SHARE
SUMMER MOOD

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με μπικίνι ετοιμάζεται για βουτιά σε πισίνα και μάς βάζει σε summer mood


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έφερε νωρίτερα το καλοκαίρι στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μπικίνι.

Την Ιωάννα τη γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια, αφού έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό με τη συμμετοχή της σε ελληνικές σειρές. Η ίδια έλειψε στην Αμερική για ένα διάστημα, ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι», ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι διατηρεί δεσμό με τον ηθοποιό Κίμωνα Κουρή, με τον οποίο μάλιστα πρωταγωνιστούν μαζί και στην παράσταση «Burn This».

«Οι σχέσεις σήμερα είναι πιο δύσκολες, τις κάνουμε εμείς δύσκολες. Γι αυτό πρέπει να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου, αν και δεν ξέρω αν τα βρίσκεις ποτέ 100%. Νομίζω έχουμε υπέρ εκτιμήσει λίγο την αυτογνωσία μας-θέλει δουλειά, ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Οχι για να γίνουμε ακόμα πιο εγωκεντρικοί απ’ όσο δυστυχώς είμαστε, αλλά γιατί αν δεν καταλάβεις πρώτα τον εαυτό σου, δεν είναι εύκολο ούτε να κατανοήσεις, ούτε να συνεννοηθείς με τους γύρω σου. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Από την άλλη, πιστεύω, ότι είναι λυτρωτικό να έχεις ειλικρινείς και ουσιαστικές σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους οπότε αξίζει τη προσπάθεια» τόνισε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Bovary.gr η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους χιλιάδες followers της.

Πρόσφατα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα ασπρόμαυρο μπικίνι κι έβαλε τους followers της σε καλοκαιρινό mood.

Η ηθοποιός φωτογραφίζεται σε μια πισίνα με ασπρόμαυρο μπικίνι και γαλάζια σανδάλια τύπου Birkenstock, ροζ καπέλο και γυαλιά ηλίου, ενώ συνόδευσε την ανάρτηση με τη λεζάντα «mood». Πολλοί followers της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου άφησαν πολλά σχόλια και like στη φωτογραφία.

Δείτε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με μπικίνι:

SHARE