Σοφία Καρβέλα
Σοφία Καρβέλα/ Φωτογραφία: Instagram/ @sofoufou_
ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ

Σοφία Αλιμπέρτη: H φωτογραφία που δημοσίευσε ο γιος της, Μιχαήλ, από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο


Μια φωτογραφία από τον γάμο των γονιών του, Σοφίας Αλιμπέρτη και Γιάννη Πάριου, δημοσίευσε ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γνωρίστηκαν το 1986 και απέκτησαν δύο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ Άγγελο, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα, οι οποίοι σήμερα είναι έχουν πάρει καλλιτεχνική πορεία. Ο Μιχαήλ ασχολείται με τη φωτογραφία, ενώ ο Νικόλας, ασχολείται με τη μουσική και μετρά επιτυχημένα τραγούδια και συναυλίες.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος παντρεύτηκαν στην Πάρο στις 23 Ιουνίου του 1996, τόπο καταγωγής του διάσημου τραγουδιστή. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για 12 χρόνια.

Χθες μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο του πρώην ζευγαριού είδε το φως της δημοσιότητας από τον Μιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη και πρόκειται για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη ντυμένη νύφη.

Σοφία Αλιμπέρτη: H φωτογραφία που δημοσίευσε ο γιος της, Μιχαήλ, από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο

Mια φωτογραφία από τον γάμο της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, δημοσίευσε ο γιος τους, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης.

Ο γιος της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή, δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τον γάμο των γονιών του και η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε repost το στιγμιότυπο σε story και έγραψε: «Που την βρήκες;».

SHARE