Σοφία Καρβέλα
Σοφία Καρβέλα/ Φωτογραφία: Instagram/ @sofoufou_
14|04|2023 11:42
SHARE
ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Η Σοφία Αλιμπέρτη με νέο hairlook -Μακριά και ίσια μαλλιά, σε απόχρωση που γλυκαίνει το πρόσωπο


Η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό και θα την απολαύσουμε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σε πολλούς είχε λείψει η Σοφία Αλιμπέρτη από την τηλεόραση. Η ίδια, τα τελευταία χρόνια πριν αποφασίσει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ήταν αγαπημένη παρέα τα πρωινά του σαββατοκύριακου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό τη δεκαετία του ‘80 με τις αξέχαστες βιντεοταινίες με τον Σταμάτη Γαρδέλη, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», που σχετίζεται με την υγεία και την ευεξία.

Όταν κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής, όλοι συμφώνησαν στο εξής: η Σοφία Αλιμπέρτη φαίνεται φουλ ανανεωμένη, χάρη στο νέο και φρέσκο hair look που επέλεξε για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Η γνωστή παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη εμφανίστηκε με πιο μακριά μαλλιά και φαίνεται να σκούρυνε ελαφρώς το χρώμα των μαλλιών της και τη ρίζα της. Η μελί απόχρωση με την οποία τη βλέπουμε στο βίντεο είναι πιο σκούρα από αυτή που είχε τους προηγούμενους μήνες, γλυκαίνει και κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και της πάει πολύ.

Η Σοφία Αλιμπέρτη με νέο hairlook:

Η Σοφία Αλιμπέρτη αποφάσισε να εμφανιστεί στο ελληνικό κοινό με νέο και ανανεωμένο hairlook, αποφασίζοντας να υιοθετήσει ένα ανοιξιάτικο χρώμα που κάνει θραύση στις τάσεις και δίνει τύπο. Στο τρέιλερ τη βλέπουμε με ίσια μαλλιά που της χαρίζουν έναν sleek αέρα και είναι πιο μακριά από αυτό που μας έχει συνηθίσει.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο, τον Νικόλα Βαρθακούρη, ο οποίος ακολουθεί μια αξιόλογη καριέρα στη μουσική με το όνομα good job nicky, και τον Μιχαήλ Άγγελο, που έχει επιλέξει την τέχνη της φωτογραφίας.

«Είχα πολλή ανεξαρτησία μικρός από τη μεριά της μητέρας μου, αλλά υπήρχε σεβασμός και κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Δηλαδή, είχαμε θέσει και οι δύο τα όρια μας και τα σεβόμασταν. Η μητέρα μου ήταν πάντα εκεί για μένα, πρόθυμη να ακούσει το οτιδήποτε -και ακόμα είναι. Είναι εξαιρετική ακροάτρια. Με βοήθησε να λύσω ό,τι με απασχολούσε. Κατάφερε να μου εμφυσήσει μαθήματα ζωής με έναν τρόπο που μόνο εκείνη ήξερε να τα πάρω. Γενικά, ξέρει να με χειρίζεται» είχε πει σε συνέντευξή του στο Bovary.gr ο good job nicky.

SHARE