Η Μαίρη Συνατσάκη με ροζ κοστούμι
Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη για την Ημέρα της Γυναίκας/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
03|04|2021 10:14
SHARE
ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Αντίο κόκκινα: Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αλλαγή στα μαλλιά της και της πάνε πολύ


Η Μαίρη Συνατσάκη αποχωρίστηκε τα κόκκινα μαλλιά της και αποφάσισε να τα ανοίξει.

Με τα κομμωτήρια (επιτέλους) να είναι πλέον ανοιχτά, πολλοί είναι εκείνοι -γυναίκες και άνδρες- που έσπευσαν για μια ανανέωση. Και καθώς ο χρόνος για να σκεφτούμε το επόμενο hairstyle μας ήταν όντων πολύς, μερικοί αποφάσισαν να κάνουν μια αλλαγή! Μια από αυτούς ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη.

Το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τα νέα hair looks των πιο στιλάτων Ελληνίδων. Μετά τη Ρέα Τουτουνζή, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την Άννα Κορακάκη και πολλές ακόμα, η Μαίρη Συνατσάκη πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νέο της look, όπου είδαμε και τη μεγάλη αλλαγή.

Αν και οι fans της Μαίρης Συνατσάκη λάτρευαν τα κόκκινα μαλλιά της, η παρουσιάστρια και influencer αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή. Η ίδια, λοιπόν, τα άνοιξε και τα έφερε προς το ανοιχτό καστανό, με υπέροχα ξανθά ξανοίγματα που την τονίζουν.

«Ta da! Lighter and brighter. Δεν ήταν ψέμα. Εντάξει, θα πάρει χρόνο για να γίνει ακριβώς όπως το θέλουμε το καινούργιο χρώμα, αλλά αυτή είναι η αρχή! Καλό μήνα πίπολ» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η αλλαγή στο νέο, πιο ανοιχτό χρώμα που θέλει να πετύχει πρέπει να είναι σταδιακή, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία και η ποιότητα της τρίχα. Φυσικά, το νέο hair look επιμελήθηκε ο πιστός hairstylist της Μαίρης Συνατσάκη, Στέφανος Βασιλάκης.

Δείτε παρακάτω το νέο hair look της Μαίρης Συνατσάκη:

SHARE