Μάρω Κοντού-Γιώργος Κωνσταντίνου
Μάρω Κοντού-Γιώργος Κωνσταντίνου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ

Η Μάρω Κοντού με κόκκινο κοστούμι και two-toned παπούτσια -Στην πρεμιέρα του Γιώργου Κωνσταντίνου


Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ενσαρκώνει τον κύριο Γκρην στο Θέατρο Αργώ και στην επίσημη πρεμιέρα του ήταν καλεσμένη η αγαπημένη του συνάδελφος, Μάρω Κοντού.

Το πολυβραβευμένο αριστούργημα του Τζεφ Μπάρον «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» έκανε πρεμιέρα με τον Αποστόλη Τότσικα να είναι στο πλευρό του Γιώργου Κωνσταντίνου στον ρόλο του Ρος Γκάρντινερ. Τη σκηνοθεσία και τη μουσική σύνθεση της παράστασης έχει αναλάβει ο Κώστας Γάκης, ο οποίος μεταφράζει το έργο σε συνεργασία με τον συγγραφέα, μεταφέροντας το στις ανάγκες του σήμερα.

Η πάντα κομψή Μάρω Κοντού ήταν στην πρεμιέρα, η οποία φωτογραφήθηκε με τον Γιώργο Κωνσταντίνου μετά το τέλος της παράστασης. Η ηθοποιός φόρεσε ένα κόκκινο κοστούμι το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και two-toned παπούτσια.

Η Μάρω Κοντού με κόκκινο κοστούμι και two-toned παπούτσια -Στην πρεμιέρα του Γιώργου Κωνσταντίνου

Με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο ρόλο του κυρίου Γκρην και τον Αποστόλη Τότσικα στο ρόλο του Ρος Γκάρντινερ, στο θέατρο Αργώ πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην».

Η Μάρω Κοντού απόλαυσε την παράσταση και τράβηξε επάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων με την εμφάνισή της. Φορώντας ένα κόκκινο κοστούμι και two-toned γόβες, η Μάρω Κοντού απέδειξε πως το στιλ δεν έχει ηλικία.

Φωτογραφία: Μάρω Κοντού-Γιώργος Κωνσταντίνου/NDP photo agecny

Θυμίζουμε ότι τα two-toned παπούτσια αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα παπούτσια των ανά τον κόσμο fashion girls. Η Μάρω Κοντού αγαπάει τη μόδα και όλα δείχνουν πως είναι ενημερωμένη για τις τάσεις της.

Φωτογραφία: Νίκη Παλληκαράκη-Μάρω Κοντού/NDP photo agency

Το εμβληματικό «ζεύγος Κοκοβίκου» από την ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» φωτογραφήθηκε πάλι μαζί μετά από 58 χρόνια.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Μάρω Κοντού έχει μιλήσει στο Bovary.gr και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Βλέπω τις παλιές ταινίες, αλλά για λίγο. Αλλού λέω κατά τα λες, αλλού σκέφτομαι ότι ήμουν ωραίο κορίτσι, αλλά δεν το πήρα χαμπάρι. Δεν είχα καμία σιγουριά για την εμφάνισή μου, επειδή εμένα δεν με ενδιέφερε η εμφάνιση των άλλων. Ούτε ήμουν ανασφαλής. Εχω την εντύπωση ότι μετά τα πενήντα αρχίζει να σε απασχολεί λίγο η εμφάνιση. Τότε άρχισα να σκέφτομαι και τον χρόνο που περνά… Κάνω φλας-μπακ και βλέπω ότι άρεσα. Δεν έδινα τότε σημασία σε αυτούς που άρεσα αλλά μόνον σε αυτόν που μου άρεσε».

SHARE