Ο Χρήστος Λούλης
Ο Χρήστος Λούλης/Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
FLASHBACK

O Χρήστος Λούλης ανάρτησε μια throwback φωτό στο Instagram -«Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια»


O Χρήστος Λούλης μάς ταξίδεψε στο παρελθόν του και συγκεκριμένα πριν από 20 χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ του στο Instagram και δημοσίευσε μία φωτογραφία του όταν ήταν 27 ετών, όπου τον βλέπουμε να φοράει τζιν και λευκή αθλητική φανέλα.

Η φωτογραφία του Χρήστου Λούλη από τα νιάτα του ενθουσίασε τους θαυμαστές του και απέσπασε πολλά σχόλια και likes.

O ηθοποιός δεν συνηθίζει στο προφίλ του στο Instagram να δημοσιεύει φωτογραφίες από το παρελθόν και αυτή τη φορά ξάφνιασε ευχάριστα τους followers του.

«Φυσικά και με απασχολεί που μεγαλώνω. Καταλαβαίνεις ότι πια δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες μικρότερος. Αλίμονο κι αν δεν με απασχολούσε αλλά δεν τα βάφω και μαύρα. Στη δουλειά μου δεν μ΄ απασχολεί. Μ΄ αρέσει που μπορώ ν΄ ανοίγω τα φτερά μου σε πράγματα και ρόλους που δεν θα μπορούσα να κάνω προ 15ετίας. Γενικά θα έλεγα ότι έκανα τους ρόλους που ήθελα. Πάντα όμως θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχεις κάνει» έχει σημειώσει ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στο Bovary.gr.

Η throwback φωτό του Χρήστου Λούλη στο Instagram

«Από παιδί είχα την έντονη φιλοδοξία. Ημουν ανταγωνιστικός, μαχητικός, να είμαι πρώτος σε όλα. Κι όταν δεν συνέβαινε αυτό αρρώσταινα. Ηταν ένα συστατικό μου και το ήξερα. Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα λεφτά, γιατί αν με ενδιέφεραν ή δεν θα έκανα θέατρο ή δεν θα το έκανα με αυτούς τους όρους» έχει σημειώσει ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στο BOVARY.

«Κατάλαβα ότι αυτό το επάγγελμα θέλω να κάνω. Γιατί είχε την χαρά του παιχνιδιού, της ανακάλυψης ενός καινούργιου εαυτού. Είχα και το ψώνιο να με βλέπουν, να με χειροκροτούν, να ξεχωρίσω. Οι γονείς μου πάντα ήθελαν ο γιος τους να ξεχωρίζει. Δεν με πίεσαν. Δεν χρειάστηκε. Ημουν πάντα ο καλύτερος μαθητής, ο καλύτερος αθλητής, σημαιοφόρος, απουσιολόγος και ο ωραίος του σχολείου. Είχα φοβερό πακέτο.... Δεν αντέχεται αυτό το πακέτο. Ολο αυτό σε γεμίζει και με προσδοκίες -ανεφάρμοστες, αδύνατες. Περιμένεις να σε αγκαλιάσουν όλοι. Οταν έρθει όμως η χυλόπιττα, σου κοστίζει παραπάνω. Μετά ισορροπείς» έχει επίσης δηλώσει στην ίδια συνέντευξη.

SHARE