Φωτογραφία: Instagram/@peggy.stathakopoulou
Φωτογραφία: Instagram/@peggy.stathakopoulou
05|12|2022 10:36
SHARE
ΠΕΓΚΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου κάνει pilates με στιλάτο αθλητικό look


Η Πέγκυ Σταθακοπούλου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες κάνει γυμναστική και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι όμορφη, ταλαντούχα και έχει αποδείξει περίτρανα ότι η ομορφιά ουδεμία σχέση έχει με την ηλικία.

Σε συνέντευξή της στο Bovary.gr, η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για το γεγονός ότι μεγαλώνοντας εκτίμησε την εμφάνισή της. «Νεότερη δεν νομίζω να χάρηκα το ότι ήμουν όμορφη, αν και το είχα συνειδητοποιήσει. Τώρα το χαίρομαι. Έχω μια θεωρία: Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα μπορεί να ανακαλύπτει, αν θέλει, πόσο γυναίκα είναι. Όσο είναι κοριτσόπουλο, συχνά τα πράγματα γίνονται από μόνα τους. Όσο μεγαλώνεις ανακαλύπτεις τη γυναίκα μέσα σου και την προσωπικότητα που είσαι ή γίνεσαι. Κι αρχίζεις να την εκτιμάς, να την προσέχεις, να την περιφρουρείς» είπε, μεταξύ άλλων.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου κάνει pilates με στιλάτο αθλητικό look

H γνωστή ηθοποιός προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται διατηρώντας μια καλή φυσική κατάσταση και ένα καλλίγραμμο σώμα.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου λοιπόν τώρα, στα 62 της, φόρεσε τα αθλητικά της και έκανε γυμναστική με τους διαδικτυακούς της φίλους να ενθουσιάζονται αλλά και να σχολιάζουν το πόσο γυμνασμένο σώμα έχει.

Τέλος, εκείνο που εντυπωσίασε ήταν το look. Επέλεξε ένα χρωματιστό κολάν, το οποίο είναι εξαιρετικό για άνεση και στιλ ενώ το αθλητικό t shirt της έδινε ευκολία κινήσεων που χρειαζόταν για τη γυμναστική.

SHARE