Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης και Σοφία Αλιμπέρτη
Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης και Σοφία Αλιμπέρτη/ Φωτογραφία: Studio Panoulis Photo Agency
03|10|2023 15:28
SHARE
INSTAGRAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη στον φακό του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη -Το ασπρόμαυρο κλικ στο καμαρίνι του Good Job Nicky


Η Σοφία Αλιμπέρτη φωτογραφήθηκε από τον γιο της, Μιχαήλ Βαρθακούρη, και το αποτέλεσμα δημοσιεύτηκε από τον ίδιο στο προφίλ του στο Instagram.

O γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ-Άγγελος Βαρθακούρης, ασχολείται με τη φωτογραφία και είναι αυτοδίδακτος. Ο ίδιος έχει σημειώσει σε συνέντευξή του στο Bovary: «Ξεκίνησα τη φωτογραφία σαν χόμπι. Δούλεψα εδώ στα Νότια με μια κοπέλα για ένα site. Εκείνη έγραφε τα κείμενα, εγώ έβγαζα τις φωτογραφίες. Είμαι αυτοδίδακτος, μόνος μου ό,τι έκανα και έμαθα. Μετά από χρόνια που έβγαζα τοπία, αποφάσισα να φωτογραφίσω τον άνθρωπο στη φύση. Μου άρεσε η αρμονία μεταξύ των δύο στοιχείων, άρεσε και στον κόσμο -από ό,τι καταλαβαίνω και από τα social media και όσους με ακολουθούν. Έμπνευση βρίσκω όπου υπάρχει νερό, όπου υπάρχει θάλασσα. Βέβαια, την έμπνευση μπορείς να τη βρεις παντού -είτε στο σπίτι σου είτε στο πιο ωραίο μέρος του κόσμου. Οπουδήποτε».

Πρόσφατα, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης παρουσίασε την φωτογραφική του έκθεση με τίτλο «Πλην Πυρός» στο Παρίσι με τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη να είναι στο πλευρό του.

Η Σοφία Αλιμπέρτη στον φακό του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη -Το ασπρόμαυρο κλικ στο καμαρίνι του Good Job Nicky

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, ο μεγαλύτερος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά και με ιδιαίτερη επιτυχία με τη φωτογραφία. Ο ίδιος φαίνεται να έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών του -όπως και ο αδερφός του, Νικόλας, ο οποίος ακολουθεί μια αξιόλογη καριέρα στη μουσική ως good job nicky.

Στο προφίλ του στο Instagram ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης δημοσίευσε κάποιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες όπου στην πρώτη βλέπουμε τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη να βρίσκεται σε ένα καμαρίνι.

Οπως θα δείτε παρακάτω ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης και η Σοφία Αλιμπέρτη απόλαυσαν από τα παρασκήνια τον Good Job Nicky να τραγουδάει πάνω στη σκηνή.

Μητέρα και γιος απόλαυσαν αγκαλιασμένοι τον Νικόλα Βαρθακούρη να ερμηνεύει ένα τραγούδι του.

SHARE