Το τρικ για το foundation
Το τρικ για το foundation/Φωτογραφία: Shutterstock
BEAUTY HACK

Σου τελείωσε το make up; Το τρικ με την κρέμα προσώπου που θα σε σώσει την τελευταία στιγμή


Εντοπίσαμε στο Instagram ένα βίντεο με το πιο πρακτικό tip για τις στιγμές που σου έχει τελειώσει το foundation.

To foundation είναι ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ, το οποίο χρησιμεύει στη δημιουργία βάσης προσώπου. Η ελαφριά, διακριτική βάση είναι κάτι που επιθυμούν πολλές γυναίκες και μην ξεχνάτε ότι το natural makeup look αποτελεί τάση στο μακιγιάζ. 

Ακολουθώντας τη μεγάλη τάση στον τομέα της ομορφιάς που επιβάλλει την φυσικότητα στο μακιγιάζ, θέλουμε το foundation να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται. Από τη μία να καλύπτει ελαφρώς σημάδια και ατέλειες και από την άλλη, να μην αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά, τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας. Θέλουμε foundation, σε υγρή, λεπτόρρευστη υφή, ελαφριά σαν νερό. Όσο πιο ελαφριά είναι η σύστασή τους, τόσο πιο ελαφρύ και ενυδατωμένο είναι το αποτέλεσμα βάσης.

Τι κάνουμε όμως όταν έχει τελειώσει το foundation και θέλουμε να ετοιμαστούμε για μία έξοδο; Το τρικ με την κρέμα προσώπου είναι απλά τέλειο! Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη. Θα χρειαστείς όσο foundation σου έχει μείνει και λίγη κρέμα προσώπου. Βάζεις λίγη κρέμα προσώπου στο foundation και έτσι μπορείς να έχεις μια πολύ ελαφριά βάση για το πρόσωπο.

Σου τελείωσε το make up; Το τρικ με την κρέμα προσώπου που θα σε σώσει την τελευταία στιγμή

Να θυμάσαι ότι ο καλύτερος τρόπος για να έχεις άψογη εφαρμογή του foundation, είναι να προετοιμάσεις σωστά το δέρμα σου πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος μακιγιάζ. Η υγρασία στο δέρμα είναι το κλειδί, γι' αυτό φρόντισε πριν εφαρμόσεις το foundation στην επιδερμίδα σου, να καθαρίζεις καλά το πρόσωπό σου και να εφαρμόζεις την ενυδατική σου κρέμα. Καλό είναι να περιμένεις λίγα λεπτάκια για να απορροφηθεί τελείως.

SHARE