Αυτό είναι το βίντεο κλιπ της ποπ τραγουδίστριας Anitta που έχει διχάσει όλη τη Βραζιλία | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το βίντεο κλιπ της ποπ τραγουδίστριας Anitta που έχει διχάσει όλη τη Βραζιλία | 0 bovary.gr
24|12|2017 16:34
SHARE
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το βίντεο κλιπ της ποπ τραγουδίστριας Anitta που έχει διχάσει όλη τη Βραζιλία


To νέο βίντεο κλιπ της ποπ τραγουδίστριας Anitta έχει καταφέρει μέσα σε λίγα 24ωρα όχι μόνο να συγκεντρώσει περισσότερα από 49 εκατομμύρια views, αλλά να γίνει και το πιο hot θέμα συζήτησης στη χώρα της, τη Βραζιλία.

Το Vai Malandra (Go Bad Girl) έχει εικόνες έντονης σεξουαλικότητας, αρκετό γυμνό, προκλητικές πόζες, αλλά ταυτόχρονα θίγει πολύ ευαίσθητα ζητήματα για την κοινωνία της Βραζιλίας, όπως είναι η ακραία ανισότητα, ο ρατσισμός, η εγκληματικότητα και η κακοποίηση.

H βραζιλιάνα Anitta επέλεξε τον διάσημο φωτογράφο Terry Richardson να το σκηνοθετήσει, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς έχει κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση. 

Μάλιστα την ώρα που πολλά περιοδικά μόδας, όπως η Vogue, το GQ, το Glamour, το Vanity Fair και το Wired και μεγάλοι οίκοι μόδας, όπως ο Valentino, τον έχουν διαγράψει από συνεργάτη τους, η επιλογή της Anitta να τον έχει ως σκηνοθέτη έχει εξαγριώσει πολλές γυναίκες. 

Ο Τerry Richardson είναι γνωστός για το προκλητικό του στυλ και επέλεξε να ξεκινήσει το βίντεο κλιπ με ένα κοντινό πλάνο στους γλουτούς της Annita, η οποία φοράει ένα μικροσκοπικό κόκκινο σορτσάκι επιτρέποντας στους θεατές να φανεί η κυτταρίτιδά της. 

Αλλοι πάλι την επαινούν για τα ζητήματα που αναδεικνύονται μέσα από το βίντεο-κλιπ της, όπως η ζωή και η εξαθλίωση των ανθρώπων που ζουν στις φαβέλες, αλλά και για τον τρόπο που παρουσιάζεται η σεξουαλικότητα των μαύρων γυναικών που ζουν στις πιο φτωχές περιοχές της χώρας.

Το Vai Malandra (Go Bad Girl) έχει κάνει θραύση στη Βραζιλία και έγινε το πρώτο τραγούδι στα πορτογαλικά που πέτυχε να εισέλθει στο Spotify Global 20. 

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Είναι η Poppy το νέο ποπ είδωλο; Μία περίεργη προσωπικότητα του διαδικτύου που πρέπει να γνωρίσεις