Zara Home
Zara Home
ΣΤΙΣ HOT ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

6 φθινοπωρινά διακοσμητικά για το σπίτι από τα Zara Home που δείχνουν πολυτελή -Δεν κοστίζουν παραπάνω από 20 ευρώ


Ελάχιστα είναι τα διακοσμητικά αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν την απόλυτη διαφορά στους χώρους του σπιτιού.

Τα θορυβώδη design items -αντικείμενα χαμηλής αισθητικής, χωρίς χρηστική αξία- το μόνο που προσφέρουν είναι φασαρία στο χώρο. Τον κάνουν να δείχνει μικρότερος. Και σίγουρα όχι πολυτελής.

Αν υπάρχει μία μέθοδος που μπορεί πραγματικά να φέρει τεράστια αλλαγή στο σπίτι είναι το λεγόμενο «decluttering» -η απαλλαγή του χώρου από περιττά αντικείμενα. Ο Οκτώβριος μόλις σήκωσε αυλαία και είναι η ιδανική στιγμή να κάνατε ένα καλό ξεκαθάρισμα στους χώρους του σπιτιού σας, μιας που σε λίγο η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και το σπίτι θα γίνει το ζεστό καταφύγιό σας στο τέλος της ημέρας. Δοκιμάστε να αφήσετε μόνο τα απαραίτητα. Στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο.

Αν, παράλληλα, θέλετε να δώσετε μια φθινοπωρινή αύρα στον χώρο, με design items που δημιουργούν cozy ατμόσφαιρα, βρήκαμε 6 επιλογές από τα Ζara Home, που θα αναβαθμίσουν την διακόσμηση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Το design αυτών των διακοσμητικών είναι σύμφωνο με τις μεγαλύτερες deco τάσεις αυτή τη στιγμή.

Αυτά τα διακοσμητικά δεν κοστίζουν παραπάνω από 20 ευρώ, αλλά δείχνουν πολύ πιο ακριβά. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός τους, τους χαρίζει ένα εφέ πολυτέλειας.

Κορνίζα από ρατάν, 17.99 € : Το ρατάν, και γενικότερα, τα φυσικά υλικά (ξύλο, μπαμπού, πέτρα) είναι hot διακοσμητικό trend τις τελευταίες σεζόν. 

 

Bάζο από τερακότα, 19.99 €  : Το κεραμικό βάζο, ένα διακοσμητικό που μοιάζει με έργο τέχνης, θα αναβαθμίσει την αισθητική του καθιστικού. 

Σετ μπάνιου, 9.99 €  - 19.99 € : Απαλλάξτε το μπάνιο από αντικείμενα με πολλά χρώματα και ετικέτες. Ενα νέο σετ μπάνιου θα κάνει την διαφορά στην εικόνα του νιπτήρα. 

Φωτιστικό, 19.99 € : Ενα νέο φωτιστικό, με μίνιμαλ design ποτέ δεν είναι περιττό. 

 

Ξύλινη κοσμηματοθήκη, 19.99 € : Οργανώστε τα αξεσουάρ σας με μια μίνιμαλ κοσμηματοθήκη. 

TAGS