Ζώδια προβλέψεις υδρόγειος σφαίρα
Φωτογραφία: Νastya Dulhiier/Unsplash
ΖΩΔΙΑ

Αστρολογία: Μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές -Προβλέψεις για κάθε ζώδιο


Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου και της εβδομάδας 11-17 Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια, από την Τζούλη Αγοράκη.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα δώσε χρόνους σε αυτούς που σ' αγαπάνε και σε χρειάζονται, γιατί τους έχεις παραμελήσει. Άκουσε προσεκτικά τι θέλουν να σου πουν. Ναι, καλείσαι να «γειωθείς» εδώ και τώρα και να δεις τους άλλους γύρω σου (και κυρίως να κατανοήσεις τις βαθύτερες ανάγκες τους). Ο Ρίλκε έλεγε ότι μέσα από τους άλλους φτιάχνουμε χαρακτήρα. Επαγγελματικά με τον Άρη στο Ζυγό εκεί που δούλευες δέκα ώρες θα δουλεύεις δεκαπέντε. Να προσέξεις τι θυσιάζεις. Κοντολογίς πολύ καλός ο επαγγελματισμός, όμως είναι τόσοι οι τομείς της ζωής σου που έχεις παραμελήσει. Πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου: Αξίζει τελικά τον κόπο; Τι μου δίνει αυτή η δουλεία; Γιατί θέλω πάντα να παίρνω πρωτιές; Τι σημαίνουν αυτές οι πρωτιές για μένα; Θέλω τελικά να έχω προσωπική ζωή; Ε, voilà, αν βρεις το κουράγιο να απαντήσεις θα έχεις και το κλειδί της ελευθερίας σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μα γιατί ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σου σκέφτεσαι τη δουλειά; Από τη μια ζητάς να χαλαρώσεις και από την άλλη είσαι Ταύρος εν υαλοπωλείο, έτοιμη για μεγάλες μάχες που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Η εβδομάδα βοηθάει βέβαια τα σχέδιά σου να πάρουν μπροστά και με την Αφροδίτη στο Σκορπιό έχεις τόλμη και γοητεία, αλλά για να μπορέσεις να τα προωθήσεις, πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και να περιορίσεις εκείνο το κομμάτι του εαυτού σου που βιάζεται διαρκώς. Στον έρωτα προτίμησε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα  και να μην έχεις καθόλου κουβέντες, αναλύσεις.  Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και κακόμαθέ τον. Πρέπει να αποφορτιστείς και να σκεφτείς την πάρτη σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα πράγματα πάνε μια ιδέα καλύτερα. Και τώρα που παρουσιάζονται ευκαιρίες είναι απορίας άξιο, τι σε έχει πιάσει και ξεσκονίζεις έτσι τη χαρά και κάνεις συννεφιασμένες σκέψεις και σενάρια καταστροφής. Μην κάνεις τα πράγματα να φαίνονται φοβικά, με ασαφή όρια και εμφανείς παγίδες. Ο Άρης στο Ζυγό σου δίνει μπρίο και δυναμισμό και τον τρόπο να τα λες όλα πιο γοητευτικά. Στον έρωτα, προσοχή, τάξη και ασφάλεια: μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην αφήνεις τη ζήλια να θολώνει τα νερά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις μια τάση να τακτοποείς τα επιμελώς τακτοποιημένα σου (δημιουργώντας τελικά ένα χάος χωρίς λόγο). Το σοφό σύμπαν σού λέει μην ανοίγεις δουλείες από το πουθενά. Αυτό δεν είναι πρόκληση, Γολγοθάς είναι. Πάρε μια ανάσα και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, είσαι έτοιμη να καταρρεύσεις αλλά μόνη σου έχεις μπει σε αυτό το κοπιαστικό τριπ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Μάζεψε πάλι δυνάμεις και ζήτα για να λάβεις. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και περιμένεις το θαύμα. Αισθηματικά, πιάσου γερά από τον έρωτα, μπορείς θαυμάσια να εκτονωθείς με τρόπο απογειωτικό και άκρως ανανεωτικό. Άφησέ τον να σε παρασύρει και μην είσαι τόσο καχύποπτη. Μην αφήσεις το πληγωμένο χθες να σου καθορίσει το αύριο, και κυρίως μην αρχίσεις να τους περνάς όλους από το μικροσκόπιο.

ΛΕΩΝ
Είναι ίσως από τις λίγες φορές που δεν φοβάσαι για τα επαγγελματικά σου και μάλιστα νιώθεις και αισιοδοξία. Μην αφήσεις λοιπόν τίποτα να σε σκοτεινιάσει και πήγαινε τις ιδέες σου μέχρι τέρμα. Η ζωή ευνοεί τους τολμηρούς και ο Άρης και η Αφροδίτη πλέον από το ζώδιο του Ζυγού σου δίνει μια σιγουριά παραπάνω. Έτσι, αυτή η καινούργια τόλμη, σου πάει γάντι! Μην φοβάσαι να ανακοινώσεις τις αλλαγές στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Αισθηματικά η εβδομάδα σου λέει ακολούθησε την καρδία σου, βρες την τόλμη να πεις τα πράγματα που από καιρό έχεις μέσα στο στόμα σου και αναβάλεις. Μην μπλοκάρεις τη ροή. Μην περιμένεις επειδή εσύ θα κάνεις το άνοιγμα, ότι θα 'ναι και οι άλλοι στην ίδια φάση, αλλά αξίζει να προσπαθήσεις. Τουτέστιν ρίξε δίχτυα, να ελπίζεις σε καλή ψαριά αλλά μην βιάζεις τα πράγματα και τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιτέλους νιώθεις καλύτερα. Τουλάχιστον ισχυρίζεσαι ότι δεν φοβάσαι πλέον να σηκώσεις το χαλάκι και να δεις τι κρύβεται από κάτω, δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις δηλαδή την πραγματικότητα.  Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και μπορείς πάλι να συνδεθείς με την παλιά καλή σου γοητεία σου και να πας τα πράγματα εκεί που θέλεις, με τον τρόπο που θέλεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να αφήσεις το φλερτ το επιούσιο να σε καθοδηγήσει. Μην μπλοκάρεις τα πράγματα με παραπανίσιες σκέψεις και μην αφήσεις το χθες να σου χαλάσει το αύριο. Επαγγελματικά πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά σε ποιο λιμάνι θέλεις να φτάσεις, για να ξέρεις σε ποια θάλασσα θα ανοιχτείς.

ΖΥΓΟΣ
Ιδανική η εβδομάδα για να βγεις έξω, να δεις φίλους -κάποιους από αυτούς έχεις να τους δεις πολύ καιρό- και να περάσεις καλά, χωρίς να αναλύεις καθετί διεξοδικά. Η εβδομάδα σου λέει άφησε και κάτι να πέσει κάτω. Με τον Άρη στο ζώδιο σου από αυτή την εβδομάδα έχεις τις συμπαντικές πλάτες που χρειάζεσαι. Επαγγελματικά κάνε τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις με αποφασιστικότητα και θάρρος. Δεν βοηθάει το ένα βήμα μπροστά και τρία πίσω. Προσπάθησε να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι πιο σίγουρος για τις επιλογές σου, γιατί έχει αρχίσει και κουράζει η αναποφασιστικότητά σου και στο τέλος θα χάσεις και αυτά που ήδη προορίζονταν για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ενώ τα πράγματα κάπως πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, εσύ παίρνεις ανάσες πανικού πάνω από τη μιζέρια σου, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος να γυρνάς στο ίδιο πολυφορεμένο μοντέλο «ηττοπάθειας». Υπομονή και τα οικονομικά σου φτιάχνουν κάπως. Με τον Άρη στο Ζυγό και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου έχεις έναν άλλον αέρα και παρουσιάζονται ευκαιρίες από το πουθενά. Και στον έρωτα παίρνεις τα πάνω σου αλλά πρόσεξε μήπως στο διάβα σου όλα τα παρασύρεις και τα γκρεμίσεις με μια κίνηση. Τουτέστιν νίκησε εκείνον τον αυτοκαταστροφικό εαυτό που σε κάνει χωρίς λόγο να ρίχνεις την καρδάρα με το γάλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, έλεγε ο Κάλβος. Αυτή η βδομάδα ζητάει από σένα και τόλμη και αρετή και να μην μπλοφάρεις, αλλά πες ανοιχτά τις μεγάλες αλήθειες σου και δείξε τις δυνατότητές σου. Το σοφό σύμπαν σου λέει ότι αν δεν ιδρώσεις το φανελάκι, γκολ απ' τις κερκίδες δεν μπορεί να μπει. Μόνο η σκληρή δουλεία αμείβεται. Προσπάθησε να μείνεις εστιασμένη στα θέλω σου γιατί οι σειρήνες αυτό τον καιρό είναι πολλές και μπορεί πριν το καταλάβεις να εξαπατηθείς. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σου δίνει ένα έξτρα σεξ απίλ και είναι κρίμα να σε βρίσκει η νύχτα με το τηλεκοντρόλ στα χέρια και μετά να απορείς που δεν κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Βάλε το πιο κόκκινο κραγιόν σου και βγες να γιορτάσεις την επιστροφή του Άσωτου Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ναι αυτή την εβδομάδα κάτι αλλάζει. Σταθερά και εποικοδομητικά. Κάτι αλλάζει στην κατεύθυνση των πραγματικών σου αναγκών. Και στον τρόπο που διεκδικείς. Γι' αυτό να θυμάσαι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Άφησε τις πολλές ιλιγγιώδεις σκέψεις και συγκεντρώσου στις βασικές σου ανάγκες. Οι καινούργιες γνωριμίες σε περιμένουν στη γωνία, μη γυρνάς στα ίδια και τα ίδια μόνο και μόνο από τη δύναμη της συνήθειας. Επαγγελματικά μην τραβάς απότομα την κουρτίνα. Με τον Άρη στο Ζυγό κερδισμένοι είναι εκείνοι με τον απαλό χειρισμό. Μην αποκαλύπτεις τον κακό σου εαυτό γιατί τα πράγματα δεν πήραν ακριβώς την πλοκή που ήθελες. Προσπάθησε να μείνεις «κυρίαρχος» του εαυτού σου και του παιχνιδιού. Μην κοιτάς το δέντρο, κοίτα το δάσος και τη μεγάλη εικόνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σύμπαν σου λέει ότι μην κάθεσαι άλλο κλεισμένος στους φόβους σου, η ζωή είναι εκεί έξω. Και θέλει παιχνίδι, τόλμη, φαντασία. Εντάξει, μπορεί να έχεις τις εμμονές σου, όμως πρέπει να μην παραμελείς και την υπόλοιπη σου ζωή.  Μπορεί οι δεσμεύσεις και τα οριστικά λόγια να σε τρομάζουν, μα μόνο όταν είσαι πραγματικά ασφαλής σε μια σχέση είσαι πραγματικά δημιουργικός και εκεί αναβλύζει ο πιο καλός σου εαυτός. Είναι κουραστικό να κάνεις πίσω μπρος και να δείχνεις τόσο αναποφάσιστη. Επαγγελματικά καλύτερο να αποφύγεις τα ακροβατικά ειδικά στις 14/09 με την αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα. Δεν υπάρχει από κάτω δίκτυ ασφαλείας. Τουτέστιν κάθε βήμα σου πρέπει να' ναι εξαιρετικά μετρημένο, και να γνωρίζεις ότι περπατάς ήδη σε τεντωμένο σχοινί.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα αφιέρωσέ τη στη σάρκα και στα παθήματά της. Ο Μπρυκνέρ λέει ότι ο έρωτας είναι ένα εξαίσιο κακό που εύχεσαι να σου συμβεί. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να ξεδιπλώσεις τον ερωτισμό σου και να έρθεις πραγματικά πιο κοντά σε όσους αγαπάς, με περισσότερη τόλμη και δοτικότητα. Περιόρισε κάπως τα κτητικά σου, γιατί οι άλλοι μπορεί να αντιδράσουν και οι αντιδράσεις τους ίσως γίνουν δυσάρεστες. Τουτέστιν προσοχή στις δοσολογίες. Επαγγελματικά δεν έχεις ακόμα λύσει το γρίφο αλλά είσαι κοντά στη λύση  αι έχεις αρχίσει και βλέπεις φως στο βάθος του τούνελ. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή να μείνεις προσηλωμένος στο «στόχο» σου και να μην παρεκκλίνεις. Κλείσε τα αυτιά στις σειρήνες.

SHARE