Γυναίκα γυμναστική
Φωτογραφία: Unsplash
WELLNESS

Σε αυτό το εικονικό γυμναστήριο στο YouTube, δεν χρειάζεται να κοιτάς συνέχεια την οθόνη


Η γυμναστική είναι ίσως η καλύτερη λύση απέναντι στην πλήξη του εγκλεισμού στο σπίτι λόγω κορωνοϊού.

Αυτή την περίοδο μένουμε σπίτι λόγω του δεύτερου lockdown στη χώρα μας και έχουμε ανάγκη από θετική διάθεση και να διατηρήσουμε τα επίπεδα της ευεξίας μας σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Οι ώρες μέσα στο σπίτι φαίνονται πλέον ατελείωτες και πρέπει να βρούμε τρόπους να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας με έναν εποικοδομητικό και δημιουργικό τρόπο. 

Η αμέλεια της σωματικής μας κατάστασης οδηγεί σε πεσμένη ψυχολογία και κακή διάθεση και γι΄ αυτό η γυμναστική στο σπίτι είναι απολύτως απαραίτητη. Τα κανάλια fitness που έχουν δημιουργηθεί πλέον στο YouTube είναι υπεράριθμα και καλύπτουν κάθε τύπο γυμναστικής. Από αερόβια και βάρη, μέχρι πιλάτες, High-intensity interval training (HIIT), πυγμαχία, zumba και γιόγκα.

Εμείς βρήκαμε το κανάλι «Roberta’s Gym» με πρωταγωνίστρια την animated γυναικεία φιγούρα Roberta. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου fitness καναλιού είναι ότι στη θέση της γυμνάστριας υπάρχει η Roberta, η οποία είναι εικονική. Αυτό το κανάλι στο YouTube παρουσιάζει ασκήσεις ενδυνάμωσης και διατήρησης σε φόρμα μέσα από μια σειρά με animated βίντεο.

Ολοένα και περισσότερος κόσμος άρχισε να κάνει γυμναστική στο σπίτι λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού για την τόνωση τόσο του σώματος, όσο και της διάθεσης. Τα κανάλια fitness στο YouTube είναι πλέον αμέτρητα και σου χαρίζουν δωρεάν ολοκληρωμένα προγράμματα γυμναστικής για κάθε γούστο και βαθμό δυσκολίας. Το κανάλι όμως «Roberta’s Gym» έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: η Roberta μετράει και δεν χρειάζεται να βλέπεις την οθόνη του κινητού σου.

Η Roberta θα σε βάλει σε πρόγραμμα! Το κανάλι της στο Youtube επίσης θα σου δώσει συμβουλές, οι οποίες αφορούν τόσο το κομμάτι της εκγύμνασης, όσο και το κομμάτι της υγιεινής διατροφής.

SHARE