Γυμνάστρια αποκαλύπτει πώς μεταμόρφωσε το σώμα της σε 60 ημέρες -Με πέντε απλές αλλαγές
Dr Giulia
20|05|2023 12:50
SHARE

Γυμνάστρια αποκαλύπτει πώς μεταμόρφωσε το σώμα της σε 60 ημέρες -Με πέντε απλές αλλαγές


Μια γυμνάστρια αποκάλυψε πώς μεταμόρφωσε το σώμα της μέσα σε μόλις 60 ημέρες κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές στη διατροφή και το πρόγραμμα άσκησης. 

Η Dr Giulia, η οποία είναι γνωστή στα social media με το όνομα The Fit Belly, έκανε "μικρές βιώσιμες" αλλαγές στον τρόπο ζωής της, οι οποίες, όπως είπε, μπορούν να κάνουν "τεράστια" διαφορά - από το να πίνει τρία λίτρα νερό την ημέρα μέχρι να τηρεί τον κανόνα 80/20 στη διατροφή της.

Η γυμνάστρια, από τη Ζυρίχη, φροντίζει επίσης να καταναλώνει υγιεινά αλλά νόστιμα γεύματα, να γυμνάζεται τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα και να κινεί το σώμα της τις ημέρες που δεν πηγαίνει γυμναστήριο.

Μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες της πριν και μετά από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το νέο της πρόγραμμα και 60 ημέρες αργότερα με μια πιο γυμνασμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα.  

Η Giulia αναγνώρισε ότι η αλλαγή μπορεί να είναι "συγκλονιστική" και είναι δύσκολο να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, αλλά υπενθύμισε στους ακολούθους της να μην αισθάνονται ότι πρέπει να τα κάνουν όλα “τέλεια".

Tα πέντε tips της γυμνάστριας 

  • Πίνετε αρκετό νερό (περίπου 2-3 λίτρα)
  • Τρώτε υγιεινά γεύματα αλλά νόστιμα 
  • Ασκηθείτε τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα
  • Φροντίστε να είστε δραστήριοι καθημερινά. Για παράδειγμα, αν δεν γυμνάζεστε, μπορείτε να πάτε μια μικρή βόλτα ή να κάνετε λίγες διατάσεις, ακόμα και 15 λεπτά αρκούν.
  • Yιοθετήστε τον κανόνα 80/20.

80/20 diet: Ο κανόνας που μπορεί να αλλάξει για πάντα το βάρος σας

O κανόνας 80/20 δεν είναι μία ακόμα δίαιτα αλλά ένας τρόπος ζωής που μπορεί να οδηγήσει σε μία μόνιμη απώλεια βάρους.

Η κατανομή είναι απλή: Το 80% της διατροφής αποτελείται από καλές τροφές και το 20% από αυτές που θέλει κανείς να ενδώσει. Έχοντας στο μυαλό ότι υπάρχει ένα 20% για ατασθαλίες, δεν νιώθει κανείς ότι στερείται και παράλληλα ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

“Μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρές αλλαγές. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα τέλεια, αλλά λειτουργικά”, συμβουλεύει η Giulia.

SHARE