Φαγητό στον κορωνοϊό
Φωτογραφία: Shutterstock
25|02|2024 16:57
SHARE
HEALTHY EATING

Η τροφή που χρειάζεται να κόψετε αν θέλετε να χάσετε γρήγορα το λίπος της κοιλιάς


Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά υπάρχει ένας απλός τρόπος για να χάσετε λίπος από την κοιλιά, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Μία αλλαγή θα σας βοηθήσει να χάσετε το λίπος στην κοιλιά και να νιώσετε πιο ελαφρείς.

Η ισορροπημένη διατροφή χωρίς πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα είναι το παν, αλλά αν κάνετε μια προσπάθεια να μειώσετε μία συγκεριμένη τροφή που ευθύνεται για το λίπος της κοιλιάς θα εκπλαγείτε από το τι μπορεί να επιτευχθεί - ιδιαίτερα στην ιδιαίτερα δύσκολη περιοχή της κοιλιάς, όπου το λίπος συγκεντρώνεται εύκολα και πολύ συχνά μένει εκεί πολύ περισσότερο απ' όσο θα ήθελε ο καθένας μας.

Η Lucy Jones, διαιτολόγος και επικεφαλής κλινικής, εξήγησε στην Daily Star ότι η κατανάλωση λιγότερων «επεξεργασμένων υδατανθράκων» μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε λίπος, το οποίο συνδέεται με προβλήματα υγείας όπως η αύξηση του κινδύνου για καρδιακά προβλήματα, διαβήτη και άλλα.


Φωτογραφία: unsplash/@brunabranco

«Η στόχευση συγκεκριμένων περιοχών του σώματος είναι δύσκολη, αλλά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις από μελέτες όπως η μελέτη Framlingham Heart Study, ότι η κατανάλωση λιγότερης ζάχαρης και επεξεργασμένων υδατανθράκων - και η αντικατάστασή τους με τρόφιμα ολικής άλεσης - μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κοιλιακού λίπους», δήλωσε η Jones.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πείτε όχι στο πιάτο με τα μακαρόνια και στο λευκό ψωμί και να τα αντικαταστήσετε με ζυμαρικά ολικής άλεσης και σκούρο ψωμί από προζύμι, για παράδειγμα.

Με πληροφορίες από τη New York Post.

SHARE