55χρονη personal trainer fitness
Φωτογραφία: Instagram@petragenco
15|01|2024 10:54
SHARE
FITNESS MOOD

Μια 55χρονη personal trainer δείχνει 3 απλές ασκήσεις για να καταπολεμήσετε τα χαλαρά μπράτσα


Μια personal trainer 55 ετών έχει δημιουργήσει τη δική της «κοινότητα» στο Instagram, με μεγάλο κοινό που την ακολουθεί φανατικά και υιοθετεί τις συμβουλές της.

Η Petra Genco δείχνει λαμπερή και ορεξάτη, διατηρείται σε άψογη φόρμα, και καθοδηγεί τους followers σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, δείχνοντας απλές ασκήσεις που ο καθένας μπορεί να κάνει με ασφάλεια στο σπίτι του.

Είναι άλλωστε γνωστό, ότι μεγαλώνοντας, το σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες και ευαισθησίες, και η άσκηση πρέπει να γίνεται προσεκτικά για να αποφεύγονται τραυματισμοί.

Συχνά, οι ασκήσεις που προτείνει απευθύνονται σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση, ενώ άλλες φορές δείχνει τις διατροφικές συνήθειες που η ίδια έχει υιοθετήσει για να διατηρείται σε φόρμα.

Σε ένα από τα πρόσφατα βίντεό της, η Petra Genco δείχνει τρεις απλές ασκήσεις για να καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στα μπράτσα.

Τα «bat wings», δηλαδή τα φτερά νυχτερίδας, όπως τα χαρακτηρίζει η ίδια, προκαλούνται από πολλούς παράγοντες που συχνά συνδυάζονται μεταξύ τους, όπως η έλλειψη τακτικής άσκησης, η απότομη αυξομείωση του βάρους, η σταδιακή μείωση παραγωγής κολλαγόνου και η συσσώρευση λίπους.

Η Genco δείχνει απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε με βαράκια ή εναλλακτικά με δύο γεμάτα μπουκαλάκια νερό.

Συνολικά, για το συγκεκριμένο workout θα χρειαστείτε 10 λεπτά. Η πρώτη άσκηση περιλαμβάνει κάμψεις δικεφάλων, η δεύτερη περιλαμβάνει kickbacks και η τρίτη γροθιές στον αέρα.

Δείτε τις τρεις απλές ασκήσεις που καταπολεμούν τα χαλαρά μπράτσα

SHARE