ζώδια θα μάθουν ότι τους απατούν
Φωτογραφία: Shutterstock
15|11|2021 15:58
SHARE
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Σελήνη στους Ιχθύες: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα πληγωθούν από τον σύντροφο τους


Νέα Σελήνη στους Ιχθύες αυτήν την εβδομάδα, μιας και ήδη από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας βρισκόμαστε υπό την επιρροή της.

Ένα νέο φεγγάρι σημαίνει και νέες αναταραχές, νέες καταστάσεις και γενικότερα μια αλλαγή, μικρή ή και μεγαλύτερη, που μπορεί να επέλθει στην ζωή μας. Αυτή η Σελήνη φέρνει τον έρωτα στο προσκήνιο, με την θετική ή και αρνητική του έννοια.

Η Σελήνη στους Ιχθύες, από τις 12 έως τις 16 Νοεμβρίου, αναδεικνύει πολύ έντονα συναισθήματα μέσα μας κι ευτυχώς για πολλούς από εμάς, αυτά τα συναισθήματα θα ανταποκρίνονται σε όλο αυτό τον έρωτα και την αγάπη που έρχεται στο δρόμο μας. Τέτοια ζώδια είναι οι Τοξότες, οι Παρθένοι και φυσικά οι Ιχθύες.

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, που θα δουν πιθανότατα την σχέση τους να παίρνει αρνητική τροπή και θα ακούσουν θλιβερά μαντάτα για τον αγαπημένο τους ή την αγαπημένη τους. Εμείς θα επιστήσουμε την προσοχή στα παρακάτω τρία ζώδια, αλλά σε κάθε περίπτωση μην βγάζετε εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα.

Φωτογραφία: Shutterstock

Κριοί

Αγαπητά Κριάρια, συνήθως εσείς είστε που φημίζεστε για τις πολλές και παράνομες σχέσεις σας, μιας και το φλογερό ταμπεραμέντο σας δεν σας αφήνει να κάτσετε ήσυχοι. Αυτή την φορά, ίσως, είστε εσείς αυτοί που θα πληγωθείτε από το έτερον σας ήμισυ και θα μάθετε για κάποια περιπέτεια του. Σίγουρα ο περίφημος εγωισμός σας θα πληγωθεί, μιας και έχετε μάθει να είστε κυρίαρχοι, αλλά σκεφτείτε πριν κάνετε οριστικές δηλώσεις.

Καρκίνοι

Οι Καρκίνοι είστε από εκείνα τα γλυκά και αγαπησιάρικα παιδιά, που κανείς δεν θέλει να πληγώσει. Είστε, όμως, ταυτόχρονα και υπομονετικοί και συγχωρείτε πάσης φύσης σφάλματα των άλλων , εάν είστε ερωτευμένοι, αποφεύγοντας να δείτε την αλήθεια κατάματα. Μήπως να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με ανθρώπους που θα αποδειχθεί πως σας έχουν προδώσει;

Ζυγοί

Φέτος η αλήθεια είναι πως είναι μια καλή χρονιά για τους Ζυγούς που τόσο ταλαιπωρήθηκαν. Κυρίως βέβαια στα επαγγελματικά, μιας και αυτή η Σελήνη ίσως κρύβει δυσάρεστα νέα για εσάς. Κάθε τέλος, όμως, που δίνεται σηματοδοτεί και μια νέα αρχή, οπότε μήπως ήρθε η ώρα να βγάλετε αναξιόπιστους ανθρώπους από την ζωή σας, αφού σίγουρα ένας σύντροφος που σας απατά δεν θα μπορέσει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

SHARE