Η Μαράια Κάρεϊ στο The Voice, Φωτογραφία: mariahcarey/instagram
Η Μαράια Κάρεϊ στο The Voice, Φωτογραφία: mariahcarey/instagram
INSTAGRAM MOMENTS

Γιατί αυτή η φωτογραφία της Μαράια Κάρεϊ με την 7χρονη κόρη της δίχασε τους φαν της


Η Μαράια Κάρεϊ ποζάρει με την 7χρονη κόρη της Μονρόε από τις διακοπές τους στην Ινδονησία και η φωτογραφία στο Instagram διχάζει.

Η 48χρονη τραγουδίστρια που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα την περιοδεία της «All I want for christmas is you» δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της στο προφίλ της, αλλά όλοι στάθηκαν στο πρόσωπο της Μαράια. 

Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail τονίζει πόσο νέα δείχνει σε αυτή την ανάρτησή της στο Instagram και κάποιοι χρήστες σχολιάζουν για το αν πείραξε για ακόμα μια φορά το πρόσωπό της.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, ενώ η κόρη της φοράει μαγιό καθώς βρίσκονται στην εσωτερική πισίνα κάποιου πολυτελούς ξενοδοχείου.

«Με αγάπη από την Ινδονησία» σημειώνει στη λεζάντα της φωτογραφίας, αλλά απ΄ ότι φαίνεται κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι δεν της δείχνουν τόση αγάπη με τα σχόλιά τους.

Η Μαράια Κάρεϊ ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πού βρίσκεται μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά οι haters πάντα καραδοκούν.  

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With from Indonesia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις 4 Νοέ, 2018 στις 10:12 πμ PST

Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ «Caution» μετά από 4 χρόνια απουσίας. 

Διαβάστε επίσης: Μαράια Κάρεϊ εσύ; Η τραγουδίστρια τσίμπησε λίγο παραπάνω το photoshop και ιδού το αποτέλεσμα

Η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ που προκάλεσε πλήθος σχολίων την ώθησε σε επέμβαση γαστρικού μανικιού

Ο χωρισμός με την Μαράια Κάρεϊ θα του κοστίσει ακριβά -Ορίστηκε διατροφή 10 εκατ. δολαρίων