AP Images
AP Images
06|05|2019 16:43
SHARE
BABY BOOM

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ ένα υγιέστατο αγοράκι


Η Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, την Δευτέρα 6 Μαΐου.

H Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς και όλη βασιλική οικογένεια, δεν μπορούν παρά να είναι ευτυχείς με την είδηση της γέννησης του βασιλικού μωρού. 

Aυτή είναι η ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του βασιλικού ζεύγους στο Instagram: 

Tο μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, γεννήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα, στις 5:26 πμ. Το μωρό ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια και γεννήθηκε στο σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Φρόγκμορ Κότατζ στο κάστρο Γουίνδσορ.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Δούκισσα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους και το ζευγάρι ευχαριστεί τον κόσμο, για τον ενθουσιασμό και την υποστήριξή του σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν επίσημη ανακοίνωση για την γέννηση του παιδιού του βασιλικού ζεύγους, είχε γνωστοποιηθεί από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ότι η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται στα πρώτα στάδια του τοκετού.

Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για την γέννηση του βασιλικού μωρού αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Η Aυτού Bασιλική Υψηλότης, Δούκισσα του Σάσεξ, γέννησε με ασφάλεια έναν γιο στις 5:26 πμ. Το μωρό ζυγίζει 3,2 κιλά. O Δούκας του Σάσεξ ήταν παρών κατά την διάρκεια του τοκετού. Η βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, o Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κουρνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, η Λαίδη Τζέιν Φέλοους, η Λαίδη Σάρα ΜακΚορκουντέιλ και ο Ερλ Σπένσερ, είναι ενήμεροι και ενθουσιασμένοι με την είδηση. Η μητέρα της δούκισσας, Doria Ragland είναι ευτυχής για την άφιξη του πρώτου της εγγονού και βρίσκεται με τις Αυτών Βασιλικές Υψηλότητες στο Frogmore Cottage».

Oι δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι μπροστά στην κάμερα 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκε μπροστά στην κάμερα σκέψεις και συναισθήματα για τις πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνει.

«Με ενθουσιασμό ανακοινώνω ότι η Μέγκαν και εγώ αποκτήσαμε ένα αγοράκι, σήμερα νωρίς το πρωί. Ένα πολύ υγιές αγοράκι. Η μητέρα και το μωρό τα πηγαίνουν περίφημα.

Είναι η πιο συναρπαστική εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ασύλληπτο πώς οι γυναίκες καταφέρνουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που δεχόμαστε. Από όλους. Eίναι εκπληκτικό όλο αυτό που ζούμε και θα θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους.

 

 

Η ερώτηση για το όνομα και την πρώτη εμφάνιση του βασιλικού μωρού

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρίγκιπα Χάρι για το όνομα που θα δοθεί στο βασιλικό μωρό αλλά η απάντηση δεν το αποκάλυψε.

Λίγο μετά, ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι πιθανότατα η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού μωρού θα γίνει σε δύο ημέρες.

«Η εμπειρία του τοκετού ήταν πραγματικά απίστευτη και είμαι υπερήφανος για τη σύζυγό μου. Όπως θα έλεγε κάθε πατέρας και γονέας, το μωρό είναι απίθανο, πετάω στα ουράνια από χαρά» συμπλήρωσε ο πρίγκιπας. 

 

Διαβάστε επίσης: Το βίντεο που δεν έχουμε ξαναδεί: Η Μέγκαν Μαρκλ εμψυχώνει μαθήτριες στην Ινδία και στέλνει δυνατό μήνυμα