Apimages
Apimages
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι: Αλλο η σεξουαλική παρενόχληση και άλλο το έντονο φλερτ


Η 52χρονη ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στη Ρώμη πλήρως ανανεωμένη για να παραλάβει το βραβείο «Virna Lisi Award».

Η σταρ του κινηματογράφου που έσπασε όλα τα ρεκόρ αφού υποδύθηκε το πιο μεγάλο σε ηλικία Bond Girl που υπήρξε ποτέ, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με νέο look, αφού έκοψε καρέ τα μαλλιά της. 

Η Ιταλίδα καλλονή, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, διατήρησε την φράτζα της και επέλεξε ένα πολύ διακριτικό μαγικιάζ για την περίσταση. 

Στην τελευταία της εμφάνιση, η Ιταλίδα καλλονή βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία φορώντας μια μακριά ροζ τουαλέτα, όπου παρέλαβε το βραβείο «Donostia Award 2017» για την καριέρα της στον κινηματογράφο.

Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα πουά μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με μαύρες καστόρ μπότες. 

Η αγαπημένη ηθοποιός κράτησε επίσης μια μαύρη τσάντα και δεν θέλησε να φορέσει κάποιο κολιέ, παρά μόνο ένα ζευγάρι ασημένα σκουλαρίκια.

Αφού παρέλαβε το βραβείο της, χαμογέλασε στους φωτογράφους και τους έδωσε ένα μεγάλο φιλί.

Μια εμφάνιση που αποθεώνει το less is more. Μάλιστα επέλεξε να εμφανιστεί με φυσικά νύχια. 

Apimages
Apimages

Η Μόνικα Μπελούτσι την βραδιά εκείνη άδραξε την ευκαιρία και τάχθηκε υπέρ του σκηνοθέτη Τζουσέπε Τορνατόρε, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κατηγορήθηκε δημόσια για παρενόχληση από την ηθοποιό και παρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν.

«Ο Τζουσέπε είναι φίλος μου και τον σέβομαι. Χάρη σε αυτόν μου άνοιξαν χίλιες πόρτες» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Όσο για το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων που ξεκίνησε με την υπόθεση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, η Μόνικα Μπελούτσι σημείωσε: «Ηταν σωστό να εκραγεί ο θυμός, αλλά μπορεί και να εκραγεί με λανθασμένο τρόπο. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε βιασμό, εκβιασμό, παρενόχληση και μια κίνηση που αποτελεί, ουσιαστικά, έντονο φλερτ».

apimages
apimages

Σημειώνεται ότι το βραβείο έχει πάρει την ονομασία του από την βραβευμένη Ιταλίδα ηθοποιό Βίρνα Λίζι, η οποία πέθανε τον Δεκέμβριο του 2014.

Στη μακροχρόνια καριέρα της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είχε συμμετάσχει σε πάνω από 100 παραγωγές και έχει κερδίσει μεταξύ άλλων βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Μόνικα Μπελούτσι παρέλαβε το βραβείο της από τον γιο της Βίρνα Λίζι, Κοράντο.