Apimages
Apimages
WOMEN'S HEALTH MAGAZINE

Το πρώτο εξώφυλλο της Μαρίας Μενούνος μετά την επέμβαση -Χαμογελάει ξανά με αυτοπεποίθηση


Πιο όμορφη από ποτέ ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Woman's Health Magazine» η Μαρία Μενούνος για το πρώτο τεύχος του 2018.

Μετά την περιπέτεια της υγείας της, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι εντυπωσιάζοντας με το καλλίγραμμο σώμα της. 

Η 39χρονη διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ παραιτήθηκε και από το τηλεοπτικό δίκτυο Ε!News για να αφοσιωθεί στην αποκατάσταση της υγείας της.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτό το υπέροχο εξώφυλλο μαζί σας» σημείωσε η Μαρία Μενούνος στο Instagram. 

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

Σύμφωνα με τους γιατρούς η αφαίρεση έγινε με επιτυχία, αλλά υπάρχει ο φόβος να δημιουργηθεί ξανά. Η τραγική ειρωνεία είναι πως η μητέρα της, Λίτσα Μενούνος, πάσχει επίσης από όγκο στον εγκέφαλο 4ου σταδίου.

«Αυτό που μου συνέβη το αντιμετώπισα σαν δώρο αφού από αυτό προέκυψαν μερικά πολύ όμορφα πράγματα. Για παράδειγμα, έχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος που αντιμετωπίζω τώρα τη ζωή. Νιώθω ότι πρέπει να βρω τον αληθινό μου στόχο» είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή της. 

«Αυτό που λέω στους ανθρώπους είναι ότι όταν το αυτοκίνητο μας κάνει παράξενους θόρυβους, το πηγαίνουμε στο συνεργείο. Γιατί να αγνοούμε το σώμα μας όταν αντιλαμβανόμαστε κάτι δεν πηγαίνει καλά; Είμαι τόσο τυχερή που πήγα στο γιατρό όταν αντιλήφθηκα τα «καμπανάκια του κινδύνου» Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να μου είχε συμβεί αν τα αγνοούσα;» κατέληξε η παρουσιάστρια. 

Διαβάστε επίσης: Το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρίας Μενούνος αμέσως μετά το χειρουργείο των 7,5 ωρών

Η Μαρία Μενούνος αφαίρεσε όγκο από τον εγκέφαλο κάτω από άκρα μυστικότητα