Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η είδηση ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Παρασκευής.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του πρώην πλέον ζευγαριού.

Οι δυο τους ήταν ένα πολύ προβεβλημένο ζευγάρι και τίποτα δεν προμήνυε ότι ο χωρισμός τους είναι προ των πυλών.

Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον χωρισμό

Σήμερα, σχεδόν πέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια δική της ασπρόμαυρη φωτογραφία με σχόλιο στη λεζάντα «Ευγνώμων ✨».

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την είδηση του διαζυγίου τους, ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισε να κάνει ιδιωτικό τον λογαριασμό του στο Instagram ενώ η Αθηνά Οικονομάκου αφαίρεσε το όνομά του από το προφίλ.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν το 2013 στη Μύκονο και έγιναν ζευγάρι. Μετά από τέσσερα χρόνια έκαναν τον πολιτικό τους γάμο στο Γύθειο και ένα χρόνο αργότερα, στις 6/10/2018 το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Εχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον εξάχρονο Μάξιμο και την τρίχρονη Σιέννα.