Ο Λευτέρης Πετρούνιας δίνει ένα φιλί στην Βασιλική Μιλλούση

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους -Οι τρυφερές φωτό στο Ιnstagram

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, ένα μήνα πριν υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους, γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Σοφίας.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής μοιράστηκε δημοσίως ένα τρυφερό μήνυμα στο προφίλ του στο Instagram για τα γενέθλια της κόρης του και δημοσίευσε φωτογραφίες της μικρής Σοφίας.

«Ήρθες και μας άλλαξες τη ζωή! 1 χρόνος μαζί μας ! Να τα εκατοστίσεις και να είσαι γερή και τυχερή ! Σ' ευχαριστώ Βασιλική Μιλλούση που έφερες αυτό το θαυματάκι στη ζωή μας!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Με την σειρά της η εγκυμονούσα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, πόσταρε στο Instagram ένα κολάζ οικογενειακών στιγμών μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους, γράφοντας τα εξής:

«Μια εικόνα, ένας χρόνος δεν ξέρω πόσες μοναδικές λέξεις. Ένα έχω να πω, ό,τι θεωρούσα κλισέ είναι πια η ευτυχία μου! @eleftherios_petrounias σ’ ευχαριστώ που είσαι κάθε μέρα όλο και πιο καλός μπαμπάς, να χαιρόμαστε την μικρή μας Σοφία!».

Δείτε τα ποστ του αγαπημένου ζευγαριού:

Πριν από έναν χρόνο ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, με το δεύτερο να έρχεται σε λίγο καιρό να μεγαλώσει την οικογένειά τους και την ευτυχία τους. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 Eleftherios Petrounias/instagram
 Eleftherios Petrounias/instagram
 Eleftherios Petrounias/instagram