Τάσος Ιορδανίδης: Φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του

Τάσος Ιορδανίδης: Φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του -Η φωτό με τη Θάλεια Ματίκα και την κόρη τους στη θάλασσα

O Τάσος Ιορδανίδης δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες σε Instagram Stories και οι διαδικτυακοί του φίλοι είδαν τα τρυφερά στιγμιότυπα της γυναίκας του, Θάλειας Ματίκα, και της κόρης τους.

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα αποτελούν ένα από τα ζευγάρια που ο κόσμος αγαπά για την αυθεντικότητά του.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη και έχουν συνυπάρξει πολλές φορές στο θεατρικό σανίδι,

Σε συνέντευξή τους στο Bovary.gr οι ίδιοι μίλησαν και για τη ζωή με τα παιδιά. «Ποια χαρακτηριστικά δικά σας, βλέπετε και στα παιδιά; Τάσος: Στη μικρή βλέπω την ομορφιά της μητέρας της. Εντάξει, όπως και να ακούγεται θα το πω, έχω μια πολύ όμορφη γυναίκα δίπλα μου. Ε, στη μικρή βλέπω την ομορφιά της. Στον μεγάλο βλέπω τον τσαγανό της.

Τάσος Ιορδανίδης: Φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του -Η φωτό με τη Θάλεια Ματίκα και της κόρη τους στη θάλασσα

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει φωτογραφικά οικογενειακά στιγμιότυπα της οικογένειας στο Instagram με τον Τάσο Ιορδανίδη και τη Θάλεια Ματίκα να φροντίζουν για την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

Αυτή τη φορά η οικογένεια πήγε διακοπές στην Ακτή Ρετζίκα και ο ηθοποιός φωτογράφησε μητέρα και κόρη μέσα στη θάλασσα να παίζουν με το φουσκωτό τους.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε μετέφεραν στους φαν τους το καλοκαιρινό vibe τους ενώ τα πλάνα στη φύση ήταν ιδανικά και ειδυλλιακά.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω: