Θάλεια Ματίκα

Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης δίνουν ένα φιλί στη Βερόνα, σαν άλλοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα βρίσκονται στη Βερόνα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους σαν άλλοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα. Η παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» όπου απολαμβάνουμε τους δυο τους σκηνή πάει για τρίτο χρόνο επιτυχίας και πρόκειται για μια βαθιά συναισθηματική παράσταση, εμπνευσμένη και από τα δικά τους βιώματα.

Σε κοινή συνέντευξή τους στο Bovary.gr, ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα απάντησαν στο αν είναι ακόμα ερωτευμένοι. Ο πρώτος απάντησε: «Εγώ είμαι καψούρης, πεθαίνω. Η Θάλεια κατά την άποψή μου δεν υπήρξε ποτέ τόσο καψούρα», με τη σύζυγό του να προσθέτει «Πολλές φορές, ο άνθρωπος την έννοια του έρωτα τη θέτει εγωιστικά. Λέει “είμαι ερωτευμένος, είμαι καψούρης, πεθαίνω” με ένα αντικείμενο πόθου που δεν μπορεί να κατακτήσει, το κυνηγάει και όταν εδραιώσει την κατάκτησή του, σταματάει να είναι καψούρης. Έτσι, έρχεται μια στάσιμη κατάσταση, που φέρνει τη μονοτονία, τη βαρεμάρα και το τέλος μιας σχέσης. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό το κομμάτι. Είναι άλλο το ζωώδες ένστικτο, το να σε ελκύει ένας άλλος άνθρωπος, και αυτός ο εγωισμός που μπαίνει μέσα σου για να τον κατακτήσεις και άλλο ο αληθινός έρωτας. Έχει τεράστια διαφορά για μένα».

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα -οι οποίοι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά- αυτές τις μέρες βρίσκονται στη Βερόνα.

Η Θάλεια Ματίκα, μάλιστα, δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου η ίδια ποζάρει στο Ponte Pietra. Μάλιστα, σε ένα από τα κλικ τη βλέπουμε με τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, αποπνέοντας Romeo & Juliet vibes.

Δείτε τη Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη στη Βερόνα:

@thaliamatika
@thaliamatika
@thaliamatika
@thaliamatika