behr.com
behr.com
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

«Επιστροφή στη φύση» -Το χρώμα που θα κάνει επέλαση στα μοντέρνα σπίτια το 2020


Η φύση δοκιμάζεται συνεχώς κι όσα δεινά κι αν υφίσταται, προσπαθεί να στέκεται στα πόδια της με όλες τις δυνάμεις της, προσφέροντας από αυτά που δεν έχει. Από αυτά που εμείς οι ίδιοι της στερούμε με την στάση μας απέναντί της.

Αν το μέλλον είχε πρόσωπο, θα θέλαμε να μοιάζει σε μια αναγεννημένη φύση. Μοναδική πηγή ζωής.

«Back to nature» είναι η κωδική ονομασία ενός χρώματος που έχει σκοπό να ντύσει το σπίτι μας με την δροσιά της φύσης.

Να φέρει, συμβολικά, το θεραπευτικό της άγγιγμα στους χώρους που περνάμε τη ζωή μας.

Σε λίγους μήνες, θα ξεκινήσει μια νέα δεκαετία: αυτή και όλες οι υπόλοιπες, ας είναι αφιερωμένες στην προστασία της Φύσης. Της ίδιας μας της ζωής. Το χρώμα που θα κάνει επέλαση στα μοντέρνα σπίτια το 2020 είναι μια απαλή εκδοχή του πράσινου, με νότες κίτρινου κρυμμένες μέσα του. Μια απόχρωση φρεσκάδας.

Το Χρώμα της Χρονιάς για το 2020, σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία Behr, κλείνει μέσα του την δροσιά και την αναζωογόνηση που προσφέρει η φύση. Είναι χρώμα «ζεστό» και συνάμα δροσερό, δεν είναι έντονο και δεν περνά απαρατήρητο.

Μπορεί να ενσωματωθεί αρμονικά σε κάθε χώρο του σπιτιού: στο σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα, το γραφείο. Οπου υπάρχει έντονη κίνηση: τροφοδοτεί τον χώρο με ενέργεια.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες επιλογές (του μαύρου, του λευκού, του μπεζ και του γκρι) και να προσφέρετε στο χώρο ένα άγγιγμα φρεσκάδας, δοκιμάστε την απόχρωση που θα σας οδηγήσει... «πίσω στη φύση».

behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
behr.com
Instagram/joneshausinc
Instagram/joneshausinc