Nails/Shutterstock
Nails/Shutterstock
STILETTO NAILS

Το πιο εκκεντρικό και sexy σχήμα νυχιών που επιλέγει το Hollywood -Γιατί το αποφεύγουν πολλές γυναίκες


Είναι εκκεντρικά, ιδιαίτερα και σίγουρα θυμίζουν κάτι από Khloe Kardashian και Jennifer Lopez.

Ο λόγος για τα stiletto nails ή αλλιώς τα μακριά νύχια που είναι μυτερά και αποτελούν δυνατή τάση στο μανικιούρ τα τελευταία χρόνια. Και ενώ περιμέναμε να είναι μία μόδα που απλά θα περάσει, απ'ότι φαίνεται το συγκεκριμένο σχήμα νυχιών θα αποτελεί trend για πολλές σεζόν ακόμη.

Είναι το manicure style που συναντάμε στις εμφανίσεις διασήμων, στο κόκκινο χαλί. Από την άλλη δεν είναι κάτι που προτιμούν γυναίκες στην καθημερινότητά τους και αυτό γιατί δεν είναι ιδιαίτερα βολικά.

Από τη μία το μάκρος τους και από την άλλη το μυτερό τους σχήμα, τα stiletto nails χρειάζονται περισσότερο χρόνο να τα συνηθίσουμε σε σχέση με τα τετραγωνισμένα ή τα οβάλ.

Ένα σχήμα νυχιών για το οποίο οι γνώμες διίστανται, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία κακόγουστη επιλογή που αναφέρεται μόνο στις εκκεντρικές εμφανίσεις των stars του Hollywood.

Stiletto Nails/Shutterstock
Stiletto Nails/Shutterstock

Αν είστε από τις γυναίκες που προτιμούν τα stiletto nails, τότε σίγουρα γνωρίζετε και τα βερνίκια που ταιριάζουν καλύτερα στο στιλ σας. 

Αν πάλι θέλετε από σήμερα να τολμήσετε αυτό το σχήμα νυχιών, σας προτείνουμε να επιλέξετε βερνίκι σε ουδέτερη απόχρωση όπως pale pink ή nude. Και αυτό για να κρατήσετε ισορροπία στο manicure style σας. Ένα τόσο ιδιαίτερο σχήμα νυχιών για αρχή, για να το συνηθίσετε και να μη σας φανεί ιδιαίτερο, καλό είναι να αποφύγετε τις έντονες αποχρώσεις όπως είναι τα σκούρα βερνίκια ή τα κόκκινα.

Τα εκκεντρικά νύχια της Khloe Kardashian

Για να σας βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο και να σας δώσουμε περισσότερες προτάσεις, επιλέξαμε κάποιες από τις φωτογραφίες του instagram account "Hello Birdie Nail & Lash Lab".

Εμπνευστείτε λοιπόν!

Stiletto Nails σε κοντά νύχια με σχέδια από καρδούλες.

Stiletto Nails με γεωμετρικά σχέδια.

Stiletto nails με σχέδια από διάφανο και μαύρο βερνίκι.

Φωτογραφία από το instagram account του nail expert Tom Blachik, που επιμελείται τα εντυπωσιακά stiletto nails της JLo.

Διαβάστε ακόμη:

3 λόγοι που τα μαλλιά λαδώνουν τόσο συχνά -Τα λάθη που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας
Χρησιμοποιώ εδώ και 15 ημέρες βραδινή κρέμα με ρετινόλη και να τι παρατήρησα στο πρόσωπό μου