Shutterstock
Shutterstock
SPRING MAKEUP LOOK

Το πιο εύκολο και λαμπερό, ανοιξιάτικο makeup look που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου


Στην άνοιξη οι υπερβολές δεν ταιριάζουν, τόσο στο στιλ μας, όσο και στο beauty look μας.

Θέλουμε ανάλαφρο, χαλαρό look από την κορυφή έως τα νύχια. Στον τομέα του skincare επιλέγουμε λεπτόρρευστα προϊόντα, που περιέχουν δείκτη προστασίας SPF, ενώ για το μακιγιάζ αποφεύγουμε τις υπερβολές.

Το foundation έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Τη θέση του παίρνουν οι BB, CC κρέμες αλλά και το concealer το οποίο δουλεύουμε τοπικά σε μαύρους κύκλους και τυχόν διάφορα σημάδια που μπορεί να έχουμε στο πρόσωπο.

Και φέτος την τιμητική τους έχουν τα κρεμώδη προϊόντα, αυτά που δείχνουν το πρόσωπό μας ακόμα πιο ενυδατωμένο, πιο λαμπερό.

Ρουζ σε κρεμώδη υφή, γυαλάδες σε μορφή gel ή stick που δουλεύονται τοπικά, υγρές σκιές για το κινητό βλέφαρο και ενυδατικά κραγιόν που χαρίζουν extra γυαλάδα στα χείλη και τα κάνουν πιο juicy και εντυπωσιακά.

Και επειδή διανύουμε περίοδο διακοπών ας δούμε μαζί ένα εύκολο makeup look που μπορούμε να επιλέξουμε για όλες τις ώρες. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορούμε να ακολουθήσουμε τα tips και να δημιουργήσουμε ένα λαμπερό, άκρως ανοιξιάτικο look που θα μας δείξει περιποιημένες και εντυπωσιακές!

Λαμπερό makeup look/Instagram @inbeautmag
Λαμπερό makeup look/Instagram @inbeautmag

Τι θα χρειαστούμε;

Για βάση μπορούμε να επιλέξουμε κρέμα BB ή CC ή ακόμα κι ένα concealer και να το δουλέψουμε τοπικά σε διάφορα σημεία στο πρόσωπο.

Συνεχίζουμε με το χρώμα στα μήλα, καθώς, φέτος τα κοψίματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και πρωταγωνιστούν τα ροδαλά ζυγωματικά. Ένα κρεμώδες ρουζ, λοιπόν, σε κοραλί ή ροζ απόχρωση, το δουλεύουμε ταμποναριστά στα μήλα μέχρι να δώσουμε χρώμα στο πρόσωπό μας.

Συνεχίζουμε με το κινητό βλέφαρο όπου εκεί επιλέγουμε μία υγρή σκιά σε απαλή, γήινη απόχρωση της αρεσκείας μας που περιέχει shimmer για να ενισχύσουμε τη λάμψη στο πρόσωπό μας. Ελάχιστη ποσότητα στο κινητό βλέφαρο αρκεί για να τονίσουμε τα μάτια μας και φυσικά, δεν αμελούμε να ολοκληρώσουμε το look με αρκετή μάσκαρα.

Επιπλέον, για ακόμη πιο εντυπωσιακό look μπορούμε να επιλέξουμε το must-have προϊόν της σεζόν, eye gloss. Αυτή η διάφανη υγρή σκιά που ουσιαστικά προσδίδει λάμψη και γυαλάδα στο μακιγιάζ.

Τέλος, με ένα ενυδατικό κραγιόν σε απαλή απόχρωση, κάνουμε τα χείλη μας να φαίνονται juicy, ζουμερά!

Προϊόντα αντίστοιχα με αυτά που ακολουθούν στη φωτογραφία μπορούν να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το παραπάνω, εύκολο makeup look.

Violette x Estée Lauder, Eye Gloss/Dior, Diorshow Mascara/NARS, Orgasm Lip Gloss/Garnier, BB Cream/Clinique, Chubby Stick Sculpting Highlight
Violette x Estée Lauder, Eye Gloss/Dior, Diorshow Mascara/NARS, Orgasm Lip Gloss/Garnier, BB Cream/Clinique, Chubby Stick Sculpting Highlight